Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar...
Vay abi selamlar.. Güzel dileklerin için teşekkürler yeni yıl sana ve tüm sevdiklerine de sağlık bol bereket getirsin inşallah.. Arada bişeyler karala sayfamıza unutma bizi Selamlar görüşmek dileğiyle..
Nasılsın övünç, iyisindir umarım... eşkinaya gittiğimiz geçen gün, yakınlarımızda eşkina ustalarıda varmış ama, yanımıza gelip bir merhaba demek istememişler anlaşılan.... Sağlık olsun, ne diyelim... idk İş başı yaptınmı..? havalarda bir hayli soğudu, C.tesi akşamı hava sıcaklığı daha düşüp kar yağışı başlayacakmış... hayırlısı, olmazsa 3 ay falan nadasa çekeceğiz kendimizi galiba...! Görüşmek üzere Selâmlar...
saolasın iyidir abi senden naber ? öylemi o zaman keşke gelselerdi sıcak sıcak taze çay ikram ederdik.. havalar soğuk ama gönülde bir yandan istiyor bişeyler yapmak,ben başladım gece vardiyasındayım şu an.. Mehmetlede konuşuyoruz bir yere gitsekmi donarmıyız balık yaparmı falan diye.. hava durumlarına göre artık bir karar veririz verirsekte haberleşiriz.. acaba açıklarda varmıdr bişeyler abi tekne falanmı ayarlasak.. dediğim gibi haberleşiriz artık görüşmek üzere selamlar..
Hayırlı akşamlar Emrah kardeşim, bir yaramazlık yoktur inşallah Boğazda son dişli grupları geçiyor, haberiniz olsun, yoksa mayısa kadar beklemek zorunda kalırsınız
Ve Aleyküm Selâm... Hiçbir şey olmadı... Hani sizin sabah gidipte, TIK YOK..! dediğiniz cinsten, oldu anlayacağın... Ama semaver çayı, sohbet güzeldi... hihi Niyetmi var yoksada, yoklamamı çekiyorsun...!? Selâmlar.... :thumb:
Bendede bir değişiklik yok.... pinekleyip duruyoruz, işte... Demek başladın sana hayırlı işler... dediğin gibi havalarda iyiden iyiye kış geldi diyor, cumartesi gecesi kar diyordu kısmat bakalım...! bu kış yine iyi kış yapacakmış, ama bahar erken başlayacak diyordu, nisan başında bahar gelebileceğiniden bahsediyordu, balık olsa donmayızda , geçen kim biri diyordu açıktada balık yok diye ama balıkçı tanıdıklara sormak lâzım... görüşmek üzere, selâmlar...
Sanada iyi akşamlar, neler yapıyorsun, uçan balık gördün galiba yerinde durduğun yok Maşalllah...! hihi Selâmlar...
İyi akşamlar İsa abici.Gruplar bu gidişle geçicek heralde abi.İşler yoğun bu aralar.Yeni geldim işten. İlla dişli değil farklı türlere de org. yapabiliriz abi. Var mı farklı planlar?
Herkese selamlar...Bu akşamdan itibaren kar yağışı görünüyor artık mart'a nisana kadar beklemek zorunda gibiyiz Zaten bizim körfezde de pek giden ya da gidip de raporlayan da yok Artık yazı bekler yine Salih reisle açıktan çıkarız ne dersin Erhan amca ? Bu kez çevrem de genişlediği için ( Övünç ve Emrah) daha bol çıkacağız sanırım..
mart nisana gerek yok levent, hava şartları benim için farketmez diyorsan kar yağışı altında güzel bir av çıkarta bilirsin...özellikle karagöz... mevki olarak ta, hani bi RAMPA mız varya orayı yokla derim..
Sanada Selâmlar... Evet bakalım bu akşam kar gelecekmi... dediğin gibi... Bu sene kış sert geçecekmiş ama nisan başı gibide bahar eken gelecekmiş... idk 3 y gibi bir kış uykusuna yatmak gerekecek gibi, kısmet yinede, evet bu sene o tekne işini daha sık yaparız kısmetse geçen sene geç keşfettik, bu sene daha erken başlarız, tekne olsa gece azman istavrit varmı meraya bakardık ama, tekne yok...idk sen iştesin heralde, hadi görüşmek üzere Selâmlar... :wave:
İlhan bugünlerde nerelere takılıyorsun... RAMPA'mi olur başka yermi hadi yap bir orgda millet bir araya gelsin... bir kaçta adadan gelen olur belki... Selâmlar...
selamun aleyküm cümleten erhan abi şimdi yazıları okuyorum kışn sert geçmesi durumunda bahar erken bile gelse su sıcaklğı değişmiyeceğinden dolayı balık meraya daha geç gelmezmi