saolasın Erhan abi.. aynen o kocaman ay varken randıman olmuyor malesef Aleyküm selam nasıl gidiyormuş karagöz işleri ? evet abi pek bişey kalmadı artık zaten çabucak geçiyor zaman işleri yavaş yavaş halletmeye başladım gerisi gelir.. bendende çok selamlar raporsuz bırakmasın bizi Muhammer abi görürsen öyle söyle
Karagöz canım çekiyor bu günlerde diyordu bilmem artık bir yerlere gittilermi...idk Hadi bakalım kolay gelsin... SeLâmlar...
merhaba kardeşim aldıgım haberlere göre uzun atış mesafesi ile iri istavrit çıkıyor hemde sıyırtma ile.mayıs ayının 1 den itibaren malüm balık yassagı başlıyor eeee ondan sonra denizler bizimdir kardeşim.çaparileri şimdiden hazırlamaya başla derim.inşallah bu sezon avda muhakkak görüşecez ve güzel bir av olacak ALLAH nasip ederse.kendine iyi bak krdeşim ALLAHA emanet ol.görüşürüzreeling
Hayırlı akşamlar Emrah, sende iyisindir inşallah.Bu aralar balık haberleri iyiden iyiye azaldı malesef
daha şimdiden varsa balık bu sene bence geçen seneden daha da iyi geçeceğe benzer malum yemlik balık arkasından da avcılar olmazsa olmaz güzel bir haber Murat abi inşallah sezonda beraberce güzel bir ava imza atacağız.. çok selamlar görüşmek üzere..
iyi akşamlar dostum nasılsın nasıl gidiyor bakalım ? keyifler iyi şükür iş güç aynı,işler de normale dönüyor bu hafta inşallah koşmacaya devam bir ara görüşelim müsait olunca kendine iyi bak kardeşim..
Herkese Selâmün Aleyküm...! Herkes soğuklardan benim gibi pıstı kaldımı ne... Ne var, ne yok öğünç nerede yapıyormuş mezgit özelden fısıladayabilirsin... değerse tutmayada gidebiliriz belki... Görüşmek üzere Selâmlar...
İyi akşamlar abi.Bende iyiyim şükür iş güç koşuşturmaca. Bu aralar hava soğudu,kar düştü balık işi tamamen kesildi.Bakalım sıcaklık birazcık yükselecekmiş bu hafta.Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu deneme yapılabilir.
Orada köpekbalığı da vardır bir ihtimal :crazy: . Neresiymiş burası, gidip bir teftiş etsek fena olmaz sanki :gossip:
kardeşim merhaba uzun zamandır mezgit yoktu kıyılarımızda mezgitin çıkması demek istavritin bol olacagına vesiledir.bu arada pek siteye girip sana msj yazamadım kusura bakma oldukca fena kendimi üşütmüşüm yatak döşek yatıyordum.ALLAH kimseyi hasta etmesin.ne yapsam balığa gitsem acaba düzelirmiyim neyse kardeşim ben biraz daha gidip yatayım hastalık vesilesi ile bayagı yattım hani kendine iyi bak kardeşim görüşürüz:thumb:
Selamın Aleyküm..Epeydir giremedim baya hareketlenmiş burası Hepiniz iyisinizdir inşallah.Mezgit kokusu geldi burnuma Erhan amca tüyo alırsan haberim olsun
merhabalar Murat abi.. geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirsin,havalar çok dengesiz kış ortası lodos fena çarpıyor.. geçen yıla kıyasla bu sene mezgit yok denecek kadar azdı belkide lüfer familyasında ki artıştı buna sebep bilemiyorum.. bence yasaklar ve arıtmalar doğru şekilde uygulanır ve çalışırsa her geçen sene balık tür ve popülasyonunda artış olacaktır diye düşünüyorum abi umarım yanılmıyorumdur.. sende kendine iyi bak abi sezona kadar hazırlanıp beklemek en iyisi bence havalara pek güven olmaz fena yapar,sonra iş güç hakgetire selamlar tekrar geçmiş olsun..
Aleyküm selam abi.. gerek soğuklar gerekse koşturmacadan dolayı pek vakit ayıramıyorum balık işlerine abi.. sana mesaj attım bakarsın abi taze bilgi gelirse de paylaşırım,bu lodoslarn arkası bence gerek yemli gerek çapari sonuç verebilir gibime geliyor,tabi denemeden anlamak çok zor selamlar ve görüşmek üzere Erhan abi iyi geceler..