Aleyküm selam kardeşim nasılsın iyimisin ? benden iyilik sağolasın.. Erhan abiye mesaj attım eğer bir plan olursada haberleşiriz ayrıyetten.. görüşmek üzere iyi geceler..
Evet yoğunluk had safhada sende, anlaşıldı... İşlerin kolay olsun inşallah.. Mesaj içinde ayrıca teşekkürler, Sende olmasan Selâmımızı alıcak bir Allahın kulu yok.! galiba...idk Sağlık olsun... Kendine iyi bak... Görüşmek üzere Selâmlar... :thumb:
Aleyküm Selâm... Baya bir girmiyorsun farkındayım... Şimdiden böyle olursa düğünden sonra senide kayıplar listesine yazacağız gibime geliyor... Burnunda iyi koku alıyor maşallah... Tüyomu dedin, ara, sıra, bazı, bazı görüntülü, görüntüsüz sesini alabilirsek tüyoyuda alırsın merak etme...! Tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş derler ya o hesap... Arayı fazla açma... hihi Görüşmek üzere Selâmlar...
sağol kardeşim bu sefer kısa yazıyorum kusura bakmaa oldukca kötü hasta olmuşum.bir dk olsun ayakta duramıyorum.görüşmek umudu ile kareşim çümleten kalın sağlıcakla
iyiyim şükürler olsun abi.. havalar güzel gitti bir kaç gün aslında denenir ama... bi konuşayım bakalım neler diyecek erhan amca )
Merhabalar yarın uzun bir süreden sonra balığa gitmeyi düşünüyorum bu aralar Gebze civarı neresi uygun bilgisi olan var mı?
Merhaba bu gün için Gebze civarı tüyo verebilecek olan varmı havada güzelken şansımızı denemek istiyoruz amcamla?
erdem gebzeyi çok iyi bilmiyorum ama, darıca, eski hisar veya aslan çimentonun oraları deneye bilirsin..
Estafurullah abi.. Havalar tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım.. Geçmiş olsun Murat abi çok selamlar..
son durum ne arakdaşlar varmı güncel balığa çıkan ben sabah suyunda levreğe bakayım diyorum gölcükten kontrapiyede kaldım
Sağolasın abi iyiyim şükür olsun.. Valla abi epeydir gidemiyorum zaten gitsem mutlaka izlenimlerimi paylaşırım,bugün evide tuttum sayılır.. İşleri halledip mayısta istavrit sezonuna hazır olayım diyorum inşallah