Hayırlı olsun kardeş, hem istavrit için Mayıs ayına kadar beklemeye gerek yok, önümüzdeki ay istavritleride görmeye başlarız
Selâmün aleyküm Övünç, işleri kolayladınmı...? bayadır görüşlemez olduk... Evide tuttun demek, içini yerleştirmeye başladınmı ... yeni ev eskisine yakınmı, Allah cc kolaylık versin, kazasız belâsız tamamına erdirsin inşallah...Görüşmek üzere Selâmlar... :wave:
Hafta sonu marinadan çapariyle istavrit deneyesim var. Uzun zamandır elime balık değmedi. Özledim kokusunu.
Merhaba Emrah, dene tabiki, o taraflardan uzun zamandır balık haberi gelmez oldu.Kısmetin bol olsun kardeşim rastgele:thumb:
saolasın abi hemde ev çayırköy göletine araba ile 5 dakika mesafede inşallah abi martta başlar istavrit gerçekten çapari yapmayı özledim yahu
Aleyküm Selam abi nasılsın ? işler kolaylanmasada epey yol katettim diyebilirim Erhan abi.. evin badana işi var bir ara onu halledip temizledikten sonra yavaş yavaş eşyaları yerleştiricem inşallah.. yeni ev çarşıdaki eve tam 6 km uzaklıkta pek uzak sayılmaz arabayla 10 dakika kadar.. ama çayırköy göletine bir kaç dakika mesafede saolasın Erhan abi inşallah hayırlısı ile işleri halledip artık tarihi beklemeye başlamak istiyorum,çok selamlar görüşmek üzere abi..
Bu kış günü badana işide hiç çekilmez ama hayırlısı olsun, arada hiç mola vermiyormusun hani ufaktan balığa kaçmak için filân.... artık sabahları çayırköye kaçarsın... bayada şehir dışı galiba ama hayırlısı olsun tutan razı olduktan sonra mesele yok... sana kolay gelsin, işlerin rast gitsin, hayırlısı ile tamamına ersin, görüşmek üzere selâmlar... :thumb:
Hayırlı olsun Övünç, herşey gönlünce olur inşallah Bizde balık avı ara vermeden devam ediyor, sadece hedef balık ve av şekli değişiyor.reeling hooked
sevgili övünç kardeşim sanırım yeni eve taşınmışsın ALLAH hayırlı uğurlu etsin güle güle oturmayı nasip etsin.kardeşim biraz buraya ara verdim inan bayagı hasta idim düzelemedim halen ama genede çok şükür eskisinden çok daha iyiyim.bu arada sigarayı bıraktım çok şükür sigara illetindende kurtuldum umarım inşallah bir dahada başlamam.kardeşim azda olsa yüz güldürecek genel bir haber vermem gerekirse fazla olmamak şartı ile uzak atışlarda en az çaparilerde 3 er adet istavrit almaya başladık.umuyorum mart ayı ortalarından itibaren güzel istavrit yapmaya başlayacak.ben hazırlıklarımı bitirmek üzereyim.herkeze şimdiden bol şanslar diliyorum umarım herkezin oltaları bol balıkla dolar.
Övünç kardeşim yeni evin hayırlı olsun. Benim mekana baya yakınsın.Artık yukarıdan bakar,balık varsa spin takımı alır inersin aşağıya
daha yerleşmedim ama 1 buçuk 2 haftaya yavaş yavaş eşyaları alır koymaya başlarım abi.. tabi tam olarak düğünden sonra yerleşicem haziran başında.. sağolasın Murat abi güzel dileklerin için teşekkür ederim.. ne güzel sigarayı bırakmana çok çok sevindim darısı tüm sigara içen arkadaşların başına,şükür hayatım boyunca ağzıma sürmüşlüğüm yok.. tekrardan geçmiş olsun abi dikkat etmek lazım bu havalara.. demek azda olsa istavritler görünmeye başladı bu iyi haber işte ben eminim ki artık her sene bir öncekinden daha verimli geçecek çünkü denetimler çok sıkı artık kafalarına göre denize pislik akıtamıyor fabrikalar.. bu işi çok iyi başardı belediye inşallah böylede devam eder.. o zaman marta kadar çapariler hazır olmalı sonrada ya nasip deyip suyla buluşturmalı çok selamlar abi görüşmek üzere..
sağol kardeşim zaten karış karış dolaşıcam göleti kararlıyım,artık eskisi gibi turna olmasada belki kasna levrek kovalanabilir yaz akşamlarıda aynen mangala,bir tanede şamandıralı takım suya oh ne ala artık gelirsiniz misafirimiz olursunuz istavrit denemen sonuçsuz kalmış sanırım tekne ile denense belki sonuç alınabilir ama kıyıdan zor,Murat abide yazmış körfez girişinde azda olsa başlamış,bence buralarda da 1 buçuk ay kadar sonra başlar yavaş yavaş.. birde kulağıma mercan duyumları geliyor bilmem ne kadar doğrudur,ama işlerim o kadar çok ki bu ara balığa fırsat yaratamıyorum malesef.. görüşmek üzere kardeşim selamlar..
valla sorma abi gözümde büyüyor çok ama napalım her işi halledip şöyle kafam rahat düğün tarihini beklemek istiyorum inşallah.. abi epey uzun zamandır elime olta almadım en son yayınladığım raporu biliyorsun mırmırdı.. aslında araba ile uzak sayılmaz otogarın karşısına denk geliyor 10 dk da çarşıdayım araba ile.. gönül ister tabi çarşıda olalım ama ekonomik koşullar malum en azından 2 yıl kadar sıkmak lazım sağolasın Erhan abi çok selamlar saygılar görüşmek üzere..
saolasın abi olucak inşallah sizin yakınlarda kalkan operasyonları başlar gibime geliyor İsa abi lodosların arkası iyi balık yapar bildiğim kadarıyla.. her daim rastgelsin..
Geçmiş olsun, Allah cc acil şifalar versin... Darıcada uzak atış yapıp istavrit nereden aldınız acaba...!? darıcayı akrabalar yüzünden bilirimde onun için sordum... Tekrar geçmiş olsun ve acil şifalar, Kısmetin her daim açık olsun ...RASTGELE... reeling hooked
*** ederim erhan abi.yer bayramoğlu uzak atış mesafeler olursa çaparide 3 lü güzel istavrit görmemek içten bile degil.vallahi ben hafta sonları bol bol çapari yapıyorum.inanıyorumki bu sene övünç kardeşiminde dediği gibi belediyelerin ısrarlı çalışmaları sonucunda kıyılarımız ter temiz oldugu için balık güzel olacak bu sene.herkeze şimdiden RAST GELE diyorumreeling