İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. karakuş_34

karakuş_34 yasin

kardeşim çok sağol güzel dileklerin için.kardeşim dediğin gibi eğer belediyeler gerçekten ellerinden gelen titizliği gösterirlerse eminimki bizim kıyılarımızda belkide bu zamana kadar avlamadıgımız türlü türlü balıklar olacak.ama bir şart daha varki o çok çok önemli balıklara barınmak için deniz içinde barınaklar yapmakki biz bunu görene kadar sanırım yaşlanırız:D kardeşim şimdilik kal sağlıcakla ALLAHA emanet ol.ALLAHIM kurdugun yuvanda huzur mutluluk sağlık ve bol bereket nasip etsin.görüşmek umudu ile kal sağlıcakla

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bayramoğlunda hiç olta atmadım, birşey diyemem bu yüzden, ama darıca sahillerini bilirim, çimento fabrikasının önü, arkası sahil, askeriyenin orası falan, buralarda durumlar nasıl, bir şeyler çıkıyormu acaba...? İnşallah güzel dileklerinin gerçekleştiğini görmekte nasip olur...! Selâmlar... :)

3. karakuş_34

karakuş_34 yasin

selamlar abi dediğin yerlerde de istavrit çıkıyor ama yok denecek kadar az.ama bayramoğlunda istavrit yüzünü göstermeye başladı.

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Nerede istavrit denemesi karşılıksız çıktıki....? ;)

5. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Seka parkta denedim Erhan abi.
    Havaların ısınmasını beklemek lazım istavrit için.

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çok haklısın, martı bekleyelim bakalım... :) Aslında marinayı denemek lâzım mezgit çıkıyor diye duymuştum, gitmek bir nasip olmadı.. idk
    Yine yurt dışına falanmı çıktın sesini bayadır duyamadık... :) Görüşmek üzere, Selâmlar... :)

7. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    levrek

herkese selamlar ve güzel bir hafta dilerim..

malesef olta atmaya can atmama rağmen internete girecek vakit bile çok az buluyorum..

işleri yoluna koyup inşallah sezonu beklemeye başlayacağım..

mart ayı içinde müsait olduğum bir zamanda levrek denemek istiyorum hem bildiğim kadarıylada yumurtadan çıkacaklar doğru bir zaman olduğunu düşünüyorum..

bu konuda bilgisi olan duyumu olan yada tavsiyesi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum..

buradan yalovaya kadar her yer olabilir..

görüşmek üzere sağlıcakla kalın..

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç şükür kavuşturana diyelim, işleri, biraz yoluna koyamadınmı daha, boya badana bitmedimi ... :) Hadi ileri biran evvel yoluna koy.. ;) eşkinaları özlemedinmi....:D
    Mehmet neler yapıyor onunda sesi duyulmaz oldu, uğramaz oldu buralara, sen yoksun diyemi oda girmiyor yoksa, görürsen selâm Söyle... :)
    Görüşmek üzere Selâmlar, işlerin kolay olsun... :thumb: mrsparkle

9. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    saol abi şükür :)

nasılsın napıyorsun abi keyifler sağlık sıhhat yerindedir inşallah :)

abi badana bitti su elektrik doğalgaz tamamdır temizlik işi var bayağı bir laminant falan yapılmıştı..

inşallah c.tesi günüde bir kısım eşyaları yerleştiricem sona gerisi yavaş yavaş gelecek inşallah..

ah abi be özlemezmiyim geçen mehmete de anlattım rüyamda kaşıkla çok güzel dişliler aldım :)

mehmet te aynıbıraktığın gibi belkimesajını görür yazar bişeyler selamını iletirim :)

balık olsun yeterki cinsi önemli değil :)

zaten biraz kısır bir dönem ama martta bence hareket başlar rapala ilede çalışmak lazım diyorum,bunun içinde bir tulum edinicem kendime girecem serin sulara :)

tekrardan saolasın abi selamlar hayırlı akşamlar..

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Ne yapalım, balık adına ses seda olmayınca denizde bizde evde beklemedeyiz işte... :D Sıhhat afiyet iyidir, balıkta tutarsak daha iyi olacak kısmetse...
    İşleri baya baya yoluna koymuşsun çok iyi, bizim yapabileceğimiz bir yardım falan varsa haberimiz olsun, çekinme sakın... ;)
    Görüşmek üzere Selâmlar.... :)

11. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    biraz daha zaman var abi sabret mart dedikmi kıpırdanmaya başlar yavaş yavaş özellikle şiddetli lodos arkasından..
    bakarsın kalkana gideriz ne dersin :)

saolasın abi düşünmen yeter şükür badana temizlik işleride bitti bir posta eşya gidecek yarın sabah ondan sonrada alındıkça gelecek eve eşyalar...

yalnız bu işler ne kadar yorucu olsa da insan kendi yuvasını kurduğundan heralde bir heves bir enerji Allah utandırmasın inşallah..

birazdan yine gidicez valideyle son rütuşlar var :)

sağlıcakla kal çok selamlar..

12. Oldcastle

Oldcastle HÜSNÜ ÇELİK

Sevgili arkadaşlar, Darıca çimento önünde Çarşamba günü akşamı yaptığım istavrit tutma çabam 0 adet ile son bulmuştur.

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Elimiz mahkum bekliyoruz yani... :D kalkana gideriz gideriz neden olmasın Allah sıhhat ve afiyet versin yeterki... :D Neyse işleri baya bi kolaylamış gibisin,
    Allah cc kazasız belâsız tamamına erdirsin... Gençsin o kadar enerjide olsun artık değilmi... ;) Utandırmaz inşallah... :) Görüşmek üzere Selâmlar.... :)

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Darıca çimentoyu geçince hemen arkası, İstanbul tarafı açaçlıklı olan yeride bir dene karagöz yapabilir, geçen bizde konuştuk acaba yapıyormu diye, başladıysa bizi bilgilendirirsen seviniriz, gelmek istiyoruz, selâmlar... :)

15. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm izmitli dostlar face di forumdu iş di derken ayr kaldk niraz herkese selamlar saygılar keyifler yerindedir inşallah işiniz gücünüz rast gelsin balk için inşallah güzel haberler verirsiniz ben biraz dinlenme moduna geçtim bayağıdır gitmiyorum ama aklmda değil dersem yalan olur içim gidiyor :) övünçle uğraşa uğraşa dişlileride bitirdik nerdeyse çıksada benim alet edavat bakmndan almam zor artık anca istarvite vs kovalarız hakkımızda hayrlısı hepimiz için :) hepimize rast gele sağlıcakla kalın Allaha emanet olun

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selâm... :) Keyifler yerinde şükür Allah cc'ha, Sevenler gözden ırak olsada gönülden uzak değildir, Yeterki gönüller bir olsun... :) Biz bayadır ara vermiş durumdayız balığa bakalım kısmet ne zaman olacak... :D Selâm ve Sevgilerimle Allah cc Emanet ol... :thumb: mrsparkle

17. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

valla inşallah martta müsait zamanlarda ve havalarda artık denemek lazım bişeyleri..
    tezgahlarda iri istavritler var taze heralde açıklarda yapmaya başladı bişeyler sanıyorum..
    benim kanaatimce bu sene önceki seneden daha da randımanlı avlar olacak körfezde uygulanan gırgır yasağının asıl meyvelerini bu sene yeriz gibime geliyor inşallah yanılmam..

kendime bir tulum edinip martta levrek denemelerine başlıycam keza körfezden alanlar var raporlarda gödüğüm kadarıyla şu raglolu sistemi denemek lazım..

makinalara yeni misinalar sardırıp son hazırlıkları yapıp beklemeye geçelim artık pusuda :)

levrek konusunda lütfen bilgileri ve tavsiyeleri hatta mümkünse duyumları paylaşalım gerekirse özelden artık bu sayfada ki hemen herkes birbirini tanıyor ve belli bir güven var en azından ben öyle düşünüyorum..

güzel dileklerin için teşekkür ederim abi..

bu arada kalkan için ağva tarafları var kafamda araştıralım abi bir yada 2 araba yapar gideriz mart gibi..

18. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aleyküm Selam abi bizden iyilik senden naber nasıl gidiyor ?

aynen iş güç koşturmaca bir yandan hazırlıklar malum dünyaevine girmek kolay değil :)

valla dişli dişli diye diye ne tezgahta ne denizde kalmadı kaçtılar güneylere doğru :)

mart gibi kalkana niyetim var bilgilerini paylaşırsan sevinirim abi şile ağva tarafları hakkında..

görüşmek üzere çok selamlar İstanbula :)

19. sabriyazici

sabriyazici sabri

selmalar erhan abi rast gele

görüşmek üzere aleyküm selam selamlar herkese:)

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Çarşıya pek gitmediğimden iri istvrit falan gördüğüm yok.. :D Sen yinede söylerken dilini ısır nazar falan değmesin, bende özledim marinaya oturup şöyle, sabaha kadar, yada güneşin altında, şeytan oltasıyla at çek yemli istavrit çekmeyi, inşallah her şey dediğin gibi gerçekleşir... :D Temin COLMİC 'in sitesine girdim bir saatte çıkamadım...hihi neler var neler, malzemeden giysiye kadar, hele o oturulan çok fonksiyonlu sandalyeleri çok hoşuma gidiyor, heralde daha türkiyede henüz yok.
    Levrek, için tulum demişsin, onların su geçirmeyen kumaş benzeri bir modelleri var nasıldır bilmiyorum artık...idk
    Levrek merası paylaşan çıkarmı pek zannetmiyorum, millet istavrit yerini bile söylemekten kaçınıyor... idk Ama inşallah özelden bilgiler gelir, bana biraz uzak olduğu için, bilgim yok olsa bilirsin, bizde ayrı gayrı yoktur... ;)
    Ağvaya kısmetse gidilir, yeterki balık olsun, şöyle en canlısından hamsi, yada sardalya yemlik, her balık gelir bu yemlere... ;)
    Şimdi senle böyle konuşunca canım olta sallamak istedi, neyse çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır diyelim.. :D Görüşmek üzere Selâmlar.... :wave: