HERKESE TÜM DOSLARIMA ARKADAŞLARIMA ABİLERİME AMATÖR BALIKÇILARA SELAMLAR SEVGİLER SAYGILAR. VALLAHA UZUN BİR ZAMANDIR GİRMİYORDUM FORUMA PİSİKOLOJİM BOZULUYO ABİ NAPAYIM 3-4 AYDIR BUNALIM TAKILIYODUM. BALIĞA GİDEMİYORUM DİYE ASLINDA BALIK TUTMAK BAHANE BENİM İÇİN SADECE O DENİZİ SOLUMAK VE BALIK GELMESEDE OLTAMI SUYUN KENARINDA AÇIK BİR VAZİYETTE GÖRMEK GERÇEKTEN BÜTÜN HERŞEYİ UNUTTURUYORMUŞ ÖYLE BİR ZEVK OLMUYO YA. KAFAYI BOZDUM AMA YARIN KISMETSE Bİ DENİZ KENARINA GİDİP OLTAMI AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM RUHSAL BUNALIMI ATLATMAM LAZIM SEZONA DA AZ KALDI İNŞALLAH HEPİNİZİN AVLARI BEREKETLİ OLTANIZ BALIKLA DOLSUN
ERHAN ABİ SAYGILAR NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAH. ABİ GEÇEN FACEBOOKTA Bİ VİDEO PAYLAŞMIŞIN OB-83 TUNA - RYOBİ SAFARİ 5000 12KG DRAG. MAKİNA TÜRKİYEDE VARDA O MUHTEŞEM KAMIŞ OB- 83 TUNA(major craft) türkiyede hiçbir sitede bulamadım. hep gevur sitelerde var.250 dolarla 400 dolar arasında fiyatı değişiyor. ama çokgüzel takım.GERÇİ MAKİNA JİG İÇİN TASARLANMIŞ AMA OLSUN BELKİ BİZDE Bİ ARA JİG DENEMESİ İÇİN KAÇARIZ BİYERLERE
gittim denedim tık yok başiskeleden yüzbaşılara kadar bütün meraları taradım tık demedi ama değdi be özlemişim oltayı suda görmeyi yarım saat kalmışım oltaya bakarken vurcakmı diye değil bi hasret giderir gibi bakıyodum yani deniz çarşaf gibi hava sıcak oolta suda daha ne isterim iyide be....
vay kardeşim naber yahu sen hala öğrenemedinmi yanında ben olmazsam denizden çıkan canlı bir varlık göremeyeceğini kardeşim kalkan başlamış bence kalkana gitmek en mantıklısı şu aralar ya yalova tarafları yada karadeniz tarafları.. hem at çekte yapılır levreğe iş yerinde konuşuruz bi bakalım.. görüşmek üzere..
merak etme abi denizimiz canlandı artık emin ol güzel avlar verecek bu sene.. bu arada gırgırların 3 sene daha hersek burnundan içeri girmeleri yasak şu an için bu süre sonunda tekrar yasağın devam etmesi de kuvvetle muhtemel.. güzel dileklerin içinde sağol Murat abi görüşmek üzere..
kanka ben bu hafta sonu şu gebze işini organize etmek istiyodum nasıl olur silikonları aldım ben beyaz simli olanlardan özel kancada aldım onlara paraya kıydım 3 tane kanca 6,5 lira kanka nedersin olurmu iş çıkışı sabaha kadar takılırız hem erhan abide yolumuzun üstünde geçerken onuda alırız diyodum tabi gelirse. yanlız silikonlar acayip aksiyon veriyor suda görmen lazım kanka dün aldım denedim dans ediyo resmen suyun içinde salsa dansı hemde
Ne iş silikon, iğne falan... idk gece vakti neye takılmayı düşünüyorsunuz...!? gece ne balıklara olta atılabilir orada acaba...!? idk bilmek lâzım, koysaydın o silikonları neyin nesi, fesi görüp bir tanışsaydık iyi olurdu... Selâmlar... :thumb: mrsparkle
gece gelmenizi tavsiye etmem gece bek balık yok ama mualim köy gece ne yapar bilmem gündüz silikon deneyin şansa ne geleceği belli olmaz
merhabalar.. bizim aklımızda aslında silikonla rapalayla levreğe at çek yapmak var,bir yanda da yemli takımları yatırıp artık kısmet nasip demek var eğer gidersek geceden sabaha kalıcaz acaba şansımız nedir o taraflardan birşeyler alabilirmiyiz ? ben hiç oralardan olta atmadım nedir ne değildir pekte bir fikrim yok aslında.. biraz bilgilendirirseniz çok memnun olurum,oluruz .. selamlar iyi akşamlar..
valla Erhan abi Mehmet malzemeciye uğramış birazda laflamış yakın zamanlarda çok çok çok yakın bir meradan 3-4 kilo arası levrekler alınmış silikon ile sabah suyunda öyle bir iştahımız kabardı ki anlatamam.. yer belli bizde şimdi diyoruz acaba ne yapsak oradan mı denesek acaba
Bu hangi malzemeci acaba...? bu çok çok çok yakın mera karşıda hani gece gittiğimiz, daha sonra sizin gidip çizmelerle karşıya geçip olta attığınız yer falanmı..? yoksa darıcada bir yermi..!? böyle iştah kabarttığına göre... hihi hadi hayırlısı bakalım... reeling hooked levrekse biraz marinadan canlı kaya balığı falanda götürün belki faydası olur...
erhan abi oradan hicbi fikrim yok gidmedim hic uzun zamandır gece yemliyi denemedik bizim merada kıyıdan yemli icin pek elverişli deyil gündüz silikon veya rapalayla cok seyrek levrek alınabiliyo ama cok seyrek oltacının söylediği balıklar benim raporda var zaten