recep abi teşekkür ederim yorumun için. aslında ilk gittiğim malzemecide bana 0,10 misina önermişti oradan alıcaktım ama istediğim makina yok diye bıraktım. misinayı sonra turanlara gittim oradada en düşük 0,18 vardı malzemeyi satan arkadaşda 0,18 kullanıyormuş kendi kullandığı misinadan verdi evet biraz zorluk çekecez ama denemedende öğrenemiceğimiz için bir yerden başlamak gerekiyor belki öğrenene kadar bir 200-300 mt harcıcaz ama iyi bir şekilde öğrenicez inşallah bu arada övünçte söylemiş karadeniz olmadı ama pazar gece işten çıkışta yalava tarafına gitmeyi düşünüyoruz bize eşlik edersen seviniriz semaverimizde olucak yani çayımızda mevcut hemde sizden bir iki tüyo kapmış olluruz tecrübe yaşamışlıkla kazanılırır okuyarak geliştirilir .reeling ayrıca balık bahane hem tanış oluruz hem muhabbet ederiz saygılar
he bu arad erhan abi akşam face mesaj attım görmedin herhalde gelicekmisin bizimle bu sefer semaverin ateşini sağlam getiricem geçen seferki gibi odunsuz kalmıcaz mesajını bekliyorum
recep abi profil resmindeki levreği ne zaman aldın nerden aldın baya güzelmiş sorcam sorcam unutuyom hep bize yakınmı
kanka yem işini ne yapcaz ya balıkları ben alırsam işe arabayla gidicem araba da durursa bozulmazmı yemler saat3 ten gece 2 ye kadar mahfolur onlar arabada hem kimler gelcek kesinleşmedi daha erhan abiyle recep abi gelirse başka kimseyi çağırmıyalım 4 kişi ideal yeterli belki 5 olurmu bilmem agalar haber versinde ama taze istavrit ve sardalya dediğm gibi koyacak yerim yok taze alsakda araba bayatlar onlar hooked bu simil gibi yaparız sonra
kanka bakarız bir çaresine merak etme.. arabada beklemez onlar dur bakalım bişeyler düşünürüz.. bu arada o levrek karadenizden kanka
Bana uyarmı çok isterim ama baya bir uzaktan misafir gelecek o nedenle sanırım katılamam... neyse inşallah siz güzel levrekler alırsınız, kısmetiniz açık olsun, bir dahaki sefere diyelim... :thumb: Görüşmek üzere, Selâmlar....RASTGELE... reeling hooked
Nereden buldun aynısını internette baktım belli başlı firmalara ama bulamadım, isim aynı ama cisim farklı hep gördüklerim, o nedenle soruyorum, İtalyan FİSİNG TV de resimdeki model vardı baya güzel balıklalar alıyorlardı... http://www.youtube.com/watch?v=ZUwCDoqwlTQ http://www.youtube.com/watch?v=6FqdqQIh-kU (acaba bu bulunurmu türkiyede..?) Güle güle kullan...
Mehmet köpük kapaklı kutu varmı veya bulabilirmisiniz, balıkçılarda olabilir, satan yerlerde vardır, pazar günü balık bulabilirsiniz zannederim, onu içine koyun, kiloluk 2-3 pet şişeyide su doldurup buzlukta dondurun balıklarıda üstüne yanına falan koyun hava almadıktan sonra işinizi görecektir zannedersem...
Sevgili Mehmet teklifin için çok teşekkür ederim ama ben c.tesi pazar mesaiye gidicem inşallah başka sefere levreğin nerden alındığını Övünç yazmış sizlere rastgele.
kardeşim galiba ikimiz kaldık ya Erhan abi misafirler gece uyurken gider geliriz yahu ertesi gün öğle yemeğini misafirlerinle yersin olmaz mı ?
abi vallaha 5 tane bayi gezdim sadece ryobi oasys gördüm izmitte yok ama istanbu av bayilerinde ne çıkar bilmiyorum yada ege tarafında araştırnak lazım
PAZAR GÜNÜ HAVA BAYA BİR SOĞUYACAK... HABERİNİZ OLSUN SABAHLAMANIZI TAVSİYE ETMEM...! SONRA HASTALANMAYIN KARIŞMAM... hihi mrsparkle
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ALTINOVA#sfB gece 4 gündüz 10 derece sabaha karşıda tahminim 6-8 derece arasında olur çok çokta soğuk sayılmaz abi.. zaten biraz hasta gibiyim ama çivi çiviyi söker diyerekten devam sen gelmiyormusun şimdi son kararınmı abi,bak sonra trofeleri görüpte pişman olma
Evet gece 4 derece, zaten sabaha karşı en soğuk vakit oluyor, sen soğuğa kalmamış gibi konuşuyorsun...hihi Demek soğuk değil... kar bile atıştırabilir ona göre... Çiviyi bir sökerse, tam söker, görürsün karışmam... Siz yeterki trofe tutun, en az sizin kadar mutlu olurum, pişman olmam .... size gönlünüzce bir av yapmanızı dilerim, Görüşmek üzere Selâmlar... :thumb: mrsparkle
dun arkadasla bitirdigimiz levrek supurgesini denedik tavsancil da hava oldukca sigukdu su anda sobanin basinda isinmaya calisiyoruz karargah evimizde baliga gidicek arkadaslara nacizane onerim siki giyinmeleridir.Balik olarak da yanlizca deniz havasi alip lufer supurgesini denememiz. saygilarimla bol bereketli trofe avlar dilegimle ras gele.
Malesef abi bi ara agirlasti ama kiyiya geldiginde gordugumuz parcalanmis bir deniz anasi yakindaki merada herekeden iki kisi vardi zipkinci onlarda bos donduler araclarina