Mehmet ne oldu ya sesiniz soluğunuz çıkmıyor, gidebildinizmi..? TROFE' leri, alabildinizmi..? hiç haber duyamadıkta...!
yok erhen abi gidemedik övünç yamuldu hasta oldu bizim av suya düştü yani birdahaki sefere oda vardiyalar normale öndü övünçle aynı vardiyada değiliz bakalm nasıl olcak avlarımız ama nisan 1 den sonra çayır köye takılcam oklamaya birazda gölde avlanalım bakalım daha sakin oluyo bide düz ayak yakın reeling
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Övünç geçmiş olsun, önemli bir şey değildir inşallah, acil şifalar dilerim.
İyiki gidememişiniz, birde gitseydiniz o akşam buz gibiydi hava, hastahanelik olurdunuz heralde sağlık olsun, başka zaman gidilir, bu akşamda nedense hava baya bir soğuk, Övünçe ne oldu öyleki...? hadi çayır köyden birşeyler çıkarsa hep birlikte gideriz daha olmadı... narlıda güzel balıklar alıyorlarmış aslında oraları bir ziyaret etmek gerek, hele bir nisan mayıs olsunda bakarız olmassa...Görüşmek üzere Selâmlar... :thumb:
aynen abi yapmak lazım bir organizasyon nisanda. grip olmuş övünç daha yeni atlatıyor. görüşmek üzere abi
saolasın abi grip oldum 3 gün yattık aşağı daha tam düzelmedi ama idare ediyorum balığada gidemedik kısmet değilmiş,hayırlı akşamlar selamlar..
yok abi gözüm yemedi kolumu kaldıracak halde değildim birde gitseydik dediğin gibi toparlayamazdım.. aksilik gibi mehmetle vardiyalarda değişti bakalım nasıl denk getiricez,bir şekilde getiricez inşallah kısmet bakalım.. hayırlı akşamlar..
Tekrar geçmiş olsun Övünç, bu seferki grip virüsü bir tuhaf, kolay kolay adamın yakasını bırakmıyor ve ağır geçiyor.Yıllardan sonra ilk kez beni bile yatağa düşürdü bu sene, kesinlikle boşverme, ilaç ve vitamin takviyesini eksik etme, acil şifalar diliyorum, İzmite selam ve sevgilerimle sağlıcakla kal
saolasın İsa abi aynen öyle 1 hafta oldu daha tam kurtulamadım.. sanada geçmiş olsun abi görüşmek üzere inşallah İstanbula çok çok selamlar..
herkese hayırlı akşamlar herkesler iyidir inşallah bu ayın sonunda bereketli bir av yapabileceğimiz bir yer tavsiyesi olan mart sonunda duruşumuz var boş geçmesin kalmalıda olabilir mera belirtmeden şehir yada semt olarak tavsiyelerinizi bekliyorum
evet aynen sana katılıyorum kardeşim tavsiyelere açığız acaip heves yaptım inşallah bir terslik olmaz..
değerli övünç kardeşim hasta oldugunu öğrendim çok çok geçmiş olsun umarım saglığın şuan yerindedir?kardeşim pek görüşemiyoruz ama inan aklımdasın seninle bu sezon nasip olursa güzel bir balık avı yapacaz emin ol.inşallah en kısa zamanda balıkcı dostlarımızdan yavaş yavaş balık haberleri almaya başlarız herkeze bol şanslar tekrar tekrar geçmiş olsun övünç kardeşim ALLAHA emanet ol
Merhaba arkadaşlar, sizin yerinizde olsam karadeniz sahillerine kalkan peşine koşarım, zira mart sonu tam kalkan zamanıdır.:thumb: Ayrıca yemliye oltaları yatırıp, at çek levrek avıda denenebilir aynı bölgede, mekanları Övünç biliyor olmalı, yoksa söyleyebilirimde.
saolasın Murat abi teşekkür ederim,anca toparlandım.. aynen öyle abi gönüller hep bir ve bu sezon mutlaka gelicez o tarafa kısmet olursa.. belki de mart sonu gibi bir gün gelebiliriz eğer başka bir tarafa gitmezsek.. senden haberleri bekliyorum abi şu sıralarda buralarda pek bir hareket yok olsa mutlaka haberi gelirdi.. sizin o taraflarda hareket olurmu mart sonu ? levrek gibi mesela görüşürüz abi çok selamlar..
merhabalar abi,aslında bende mehmete en iyisi karadeniz kıyıları demiştim hem gidersek bir gece kalma durumuda olabilir.. tam nokta atışı yerleri bilmiyorum ama kafamda bir iki yer var ama gidecek olursak mutlaka tavsiyeni alırım özelden İsa abi.. belki denk getiririz sizlerde gelirsiniz abi ne iyi olur..
Övünç, Karasu taraflarından güzel kalkan çıktığını, aynı zamanda levrek avıda yapıldığını sürekli duyuyoruz.Henüz oralarda olta atmak bana nasip olmadı ama birgün inşallah hep birlikte avlanmakta kısmet olur, selam ve sevgilerimle, sağlıcakla kalın