Şu sıralar narlıdan güzel haberler geliyor... sandal tüm gün 30 tl, mırmır, karagöz, ispari, verimli imiş, haberiniz olsun, livarlar balık dolsun...! reeling hooked :thumb:
kardeşim buralarda bu sene levrek yok denecek kadar az oldu.iştahımızı nisan ayında istavrite saklıyoruz artık umarım bu sene güzel bir istavrit akını olur.ama şayet olagan üstü birşey olursa sana yazarım.kendine iyi bak kardeşim iyi akşamlarreeling
iYİ AKŞAMLAR, DARICADA İSTAVRİT KIYIDAN EN VERİMLİ NEREDEN ALINABİLİR ACABA... ASKERİYENİN ORASIDA LEVREK YAPMADIMI BU SENE.. SELÂMLAR...
tamamdır abi.. inşallah yine verimli olur kıyılarımız,haberini bekleyeceğiz görüşmek üzere çok selamlar..
bende duydum hatta nerde olduğunuda söylediler bakalım bir deneme yapmak lazım.. ben at çek ile alındığını duydum bilmem doğrumudur ?
abi ay sonunda ya narlı yada başka bir tarafa gidicez inşallah ayarla kendini birde dişli varmış kıyılarda at çek ile yoklamak lazım..
Övünç Bu hafta sonu hava soğuk ve kötü P.tesi hava tekrar ısınmaya başlayacakmış... Ben çinekop ve sarıkanat diye duydum bugün... ; ama kıyıdan değil yine sandal lâzım... banghead kanaldaymış balık... reeling hooked Gitmeden evvel bir istişare tolantısı yapmaka lâzım bence... Sahi emrahtan haber aldınmı hiç sesi soluğu çıkmıyor... yurt dışında falanmı yoksa...idk Görüşmek üzere, Selâmlar... mrsparkle :thumb:
evet abi p.tesiden itibaren ısınıyor ve hepte öyle gidiyor ay sonuna kadar.. bende kıyıdan alındığını duydum rapala ile ama doğrudur abi kanalda dipte su hep 16 derece yani oradan balık eksik olmaz 365 gün.. peki sandalla sırtı çekerekmi yemlimi alıyorlarmış abi ? bence yinede sabah suyunda kıyılar balık gümüş falan katletmek için valla yeni bir tanede gümüş sahtesi aldım çok çok randımanlı avlar yapılmış bu sene tavsiye üzerine denesekmi ne yapsak benimde bugün aklımdan geçti bir aramak lazım görüşemedik epeydir dediğin gibi belkide yurt dışındadır..
şu an hiçmi çıkmıyor hocam ? bende heves etmiştim bayağı bir ama sanırım bu aralar yine olabilir hareket kovalamak lazım.. birgün körfezde karşılaşıcam şu dişlilerle inşallah
Övünç sadece dediğim yerden alındığını duydum, ama yemli zokaylada gelebilir, biz azman istavritleri öyle almıştık, tekne sahibi çinekop ve sarıkanatta gelebilir diye zoka yemli atın demişti, ama o yerde şimdi balık varmıdır bilemiyorum sandalla bir gece yoklama yapmak gerekir. Gümüş sahtesi aldıysan, deniyeceksin başka türlüde sonucu öğrenemessin... Narlı raporlarını okuyormusun, güzel balıklar alıyor millet.... hihi
'' SABAH RAPORU DUR .... !! kıymetli arkadaşlar bu sabah oğlum AREL in bağırıp çağırmasıyla saat 04:15 te uyandım (bebeğim 6 aylık henüz).Oğluşumun takviye mamasını yapıp o mamasını yutarken bende 1. fincan nescafemi yudumladım.Benim dana oğlumun canı oynaşmak istedi biraz onunla boğuştum ettim derken uyku namına birşey kalmadı saat oldu 05:20 '' Aldığın balıklar için tebrik ederim güzel balıklar almışsın... PC başına oturamamışsın ama güzel bir rapor yazmışsın...! hihi Keşke buradada paylaşabilseydin... Sevinirdik... Sana....RASTGELE....
İzmit biraz hareket herkese selamlar.. dün sabah mehmetle beraber saat 05:00 ile 08:30 arasında iki farklı avlakta çeşitli rapala kaşık ve silikonla at çek denemeleri yaptık fakat sonuç alamadık körfezde lüfer var fakat ulaşılması güç belli yerlerde,ama öyle tahmin ediyorum ki nisan mayıs civarı yine kasım ayındaki bir kaç gün gibi güzel av verecek inşallah yanılmıyorumdur.. lütfen her hangi duyumu olan varsa hangi balık olursa olsun açık açık olmasada paylaşırsa çok çok memnun olurum,oluruz.. herkese güzel avlar ve hayırlı geceler dilerim..
Herkese cümleten hayırlı akşamlar. Arkadaşlarım,abilerim bir süredir yoktum, üstüne işler de yoğun olunca eve gel yemek ye yat, sabah kalk işe git modunda devam ettim. Bu aralar balık mı?Fabrikadaki akvaryumda görüyorum o kadar Bu aralar güzel haberler geliyor körfezden dişli konusunda. Deneme yapmak lazım. Acaba at-çekte sabah gün aydınlanırken mi başlamak lazım?Yoksa karanlıkken çalışmaya başlayıp gün aydınlanmasıyla devam mı etmek lazım?
merhabalar kardeşim.. bu soruların cevabını haftaya vericem inşallah bence kalite çapari ile de denemek lazım derim sadece kaşık ve rapalaya bağlı kalmamak gerek.. Erhan abi de balığın açıkta olduğunu söylüyor bu da olabilir tabiki ama bu yağmur ve lodosla beraber haftaya ısınmaya başlayan bir hava olacağı yazıyor bence bir hareketlilik olabilir,inşallahta olur..
Merhaba dostlar, dişli boğazda var, buyrun gelin bekleriz Şaka bir yana özledim sizleri, umarım en kısa zamanda tekrar biraraya gelmek nasip olur.:thumb: