kardeşim İ.H.BEYAZ benim uzun yıllar kadim bir arkadaşımdır kendisi usta bir balıkcıdır.ben derimki beyaz kardeşim ne derse doğrudur.bencede gece balık yapmaz derim ama gündüz kardeşiminde dediği gibi ne şansa gelirse.
karderşim inşallah dediğin gibi bu sene güzel bir av yaparız.kardeşim bu sene emin ol herşey eskisinden daha bol ve bereketli olacak.görüşek umudu ile kal sağlıcaklaa görüşürüzreeling
Selamunaleyküm İzmit'li dostlarım Herkese hayırlı akşamlar avlarınız trofeli işleriniz bereketli olosun:thumb:
İsmail kalkan balığının marmarada olduğuna dair raporlar ve duyumlar alıyoruz, belki sizin oralarda da denk gelenler olmuştur diye sormuştum. Levrek zamanı senden haber bekliyoruz.Bizim Balık avı dostlarıyla bir ziyaretine gelmek isteriz
kanka ismail..arkadaş gece iş yapmaz diyo sabahtan yapıyormuş o da garanti bir şey yok napalım yalova tarafına geçelim olmazmı iştahım kaçtı biraz gebze tarafından yakın meraya gidelim takılırız kalkan falan deneriz kısmet bişey çıkmazsada döner geliriz
teşekkürler bilgiler için.. malzemici bu yakadan bir yer söylemiş arkadaşa.. bakalım artık kısmet nasip diyelim,görüşmek üzere selamlar..
anladım Murat abi ustaların görüşlerine tavsiyelerine her zaman uymuşumdur ve faydasını görmüşümdür.. bakalım olmadı yalovaya doğru uzanırız artık..
yok abi o tahmin ettiğin yerden bir kaç km daha ilerisi söylenen yer ama doğrumudur bilemiyorum.. fakat daha öncede duyduğum bir yer.. canlı balık işini hiç sevmiyorum Erhan abi,hiçte denemediğim bir yöntem belkide işe yarar ama hiç tecrübe etmedim ..
kanka yeni makinaları aldım ryobi oasys yeni modeli 6000 lik 5 bilyalı daiwa regal 5 bilye 5:2,1 devirli 3000 lik makina spin için nasıl iyilermi sipine ip misina aldım 100 mt 0,18 lik bide köstek için %100 florocarbon aldım 50 mt 0,26 lık 6,4 kg çekeri var ip misina 11,8 kg çekerli. aldığım malzemeler için diyer arkadaşlarda yorum yapabilir iyilermi kötülermi diye yorumlarınızı bekliyorum herkese saygılar görüşmek üzere
Ve Aleyküm Selâm... İşlerin her zaman rast gelsin, oltandan ve iğnenden balık eksik olmasın... Selâmlar Sevgiler...
RYOBİ MAKİNA BU DEĞİL HERALDE... http://www.ebay.com.au/itm/Ryobi-Oasys-6000-Spinning-Reel-New-/170738033360 bunu bulup alsaydın keşke ill RYOBİ DİYORSAN... Yeni oyuncaklarını iyi günlerde ve bol trofeli reeling hooked avlarda kullanmayı Allah cc nasip etsin... :thumb: SELÂMLAR... (Bu malzemeleri buradanmı adın..? bende bir şeyler düşünüyorumda ondan soruyorum)
İleride derken izmitmi...? D.Deremiki...? Deneyen birinden kaya balığı duymuşdumda ondan dedim zaten...
İp misinanı daha ince alsaydın Mehmet ilk kez kullanacaksan biraz zorluk çekersin alışana kadar.Makinan güzel bol balıklı avlarda kullan inşallah.İp misinada 0.10 ideal bence
hayırlı ve uğurlu olsun kardeşim gayet iyi oyuncaklar.. ip misina konusunda Recep ustanın tavsiyesine dikkatini çekerim.. ama artık çok geç sanırım sardım makinaya demiştin misinayı.. bu arada nasılsın Recep abi nasıl gidiyor işler güçler.. Pazar akşamından p.tesi sabaha at çek ve yemli yapmaya gidicez müsaitsen buyur sende..
biliyorum abi kaya balığına olan ilgisi oldukça fazla bizim buranın levreklerinin bu arada Mehmet mesaj atmış sana ne dersin uyarmı sanada abi ? konuşuruz neresi olduğunu açık etmeyim buradan abi
aynen erhan abi makina tam kendisi resimde makiayı aldım iyidir herhalde. teşekkür ederim yorumların için