İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kış sert geçecek ama, su erken ısınacak, denildiği gibi olursa... ;) Geçen senede kış fena geçmedi, iyi kış yaptı sayılır ama sular iyi ısınmıştı, balıkta erken başlamıştı ama, büyümesi yavaş olmuştu istavritin, artık bakleyip ve göreceğiz sürprizleri... :D meselâ geçen sene mezgit yoktu..! izmarit, ispari, bayadır keyifli değil, bakarsın daha başka bir şeyler olur inşallah. ;)

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

abi tecrübeli olduğun için fikrini almak istedim

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    YA SABRİ YEME BİZİ AKŞAM AKŞAM TECRÜBE KİM BİZ KİM..! SENİN YANINDA...! ;)

4. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    abi , fabrikadan bi çıkabilsem anında haber vericem ama nerdeeeeee :D çok küçük kaçamaklarla gidebiliyorum, oda 3-4 saatline...
    bir kaç meradan haberler var bildiğim sadece okadar...anca haberlerle idare ediyoruz..mırmır halen yapıyor bildiğin gibi...en mantıklı şuanda o...;)

5. karakuş_34

karakuş_34 yasin

ovunc41 kardeşim arkadaşlarının eski hisarda tatsızlık yaşamalarına üzüldüm.malüm herkez insan ola bilir ama adam gibi adam olamazlar.her türlü insan var.serserisinden tutta efendisine kadar.telefon numaramı daha önceden vermiştim sende numaram var.bu tarafa gelmeden 1 gün önce bana haber verirseniz sizi burda karşılarım...:thumb: rapor sunmak gerekirse kısa bir rapor geçmek isterim:çok açıkta olmamak şartı ile yani atış mesafesi 50 yada 60 mt lik mesafeden ve yaklaşık 7 / 8 kulaçta iri istavrit alınmaya başlandı.sanıyorumki bu sene martın 15 den itibaren oldukca güzel çapari yapacak şuanki durum onu gösteriyor.inşallah tahminlerimizde yanılmayız.ee böyle bir tahminimiz oldugu için bende çapari stokuna başladım bile.boş zamanlarımda çapari yapıyorum) tüm arkadaşlara sesleniyorum burdan ve artık şu hal hatır sormalarla beraber lütfen herkez bulundugu bölgedeki balık raporlarını yazarsa sohbetlerimizin bir amaç içinde oldugunu anlarız.reeling reeling

6. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..

tabi abi her çeşit insan var yapacak bişey yok..

zaten bir gelebilsek mutlaka seni arayacaktım da olmadı malesef..

demek istavrit yapıyor bu çok iyi haber istavrit olduğu sürece diğer türlerde

olacaktır..

sen öyle diyorsan öyledir abi o bölgeyi gayet iyi bildiğini biliyorum,martta

çapari güzel olur balıkta çok lezzetli olur..

bilgiler duyumlar paylaştıkça çoğalır umarım herkes duyarlı olur bu konuda..
    görüşmek üzere sağlıcakla kal..

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç ne ver ne yok... :) istavrit haberi varmı kenardan köşeden acaba...! yemli atardık, iyi olurdu...! ;) Gerçi karda başladı ama ...! :smow: Selâmlar... :)

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm cümleten

Erhan abi dişlilerin gidince istarvitlerin senden çekiceği var daha şimdiden başladın sonrası ne olur takipteyiz :)

9. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    saol abi sen nasılsın ?

yakınlardan yok abi istavrit bence lodos beklenmeli lodos arkası yaparsa yapar..

kar kış üzerine birde deprem oldu az önce çok çok hafif hissettim ben,sarosmuş merkez umarım yıkıcı olmamıştır..

Allah a emanet ol selamlar..

10. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aleyküm Selam abi..

istavritlerin korkulu rüyası Erhan abi sezonu bekliyor :)

aynen bende özledim istavrit avlamayı mart 15 dedinmi başlar sanırım..

bu arada deprem oldu cümleten geçmiş olsun Allah beterinden korusun selamlar..

11. sabriyazici

sabriyazici sabri

Geçmiş olsun kardesim benim de favorim sardalya ama onlar gelene kadar sen buraya yerlesırsin :)

12. karakuş_34

karakuş_34 yasin

övünç kardeşim merhaba inşallah birgün müsait zaman bulursak beraber güzel bir ava imza atmak isterim.malüm şu sıralar hava oldukca kötü gidiyor bende bunu fırsat bilim bol bol çapari yapıyorum.bence en akıllısıda bu.ama mart ayının sonlarına doğru savulun leen kara murat geliyor diyecem:D reeling o zaman kısmet olursa inşallah oturur bir plan yapar güzel bir balık avına ortak imza atarız.sevgiler saygılar kardeşim kendine çok çok iyi bak ALLAHA emanet ol.mrsparkle

13. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    saolasın abi..

sardalya gelmesi heralde nisanı bulur bende çok severim kendisini :)

bu arada benim tarih belli oldu 2 haziran pazar akşamı düğünüm yaklaşınca tarih ayrıntılı olarakta yazıcam burdanda..

abi artık bir ayağımda maltepede olacak tabi hafta tatilleri yıllık izinlerde falan sıkça gelicez inşallah ve mutlaka da beraberce olta sallayacaz kısmetse şimdiden yolunu yapmaya başladım zaten müstakbel eşime :)

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    merhaba Murat abi..

şu soğuklar geçsin çapari başlasın bu kez mutlaka bir araya gelicez inşallah ben burdan söz veriyorum..

çalışmalara başladın demek ki iyi iyi :)

birde sizin o taraflarda ne renk çapari daha iyi çalışıyor abi genellikle ?

hadi bakalım inşallah bol ve bereketli olur bu sene de tadını çıkartırız hep beraber..

selamlar sevgiler sağlıcakla kal Allaha emanet ol abi..

15. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm izmit :)

Allah tamamına erdirsin inşallah sen hayırlısı ile gelde bol bol nasipse gideriz heryere hem bizim oflu da ağırlıklı olarak burada olucak :) izmit ekibini komple transfer etmeye çalışsak nasıl olur acaba :D sağlıcakla kal

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Övünç, hayırlısı olur İnşallah, Allah tamamına erdirsin diyelim.
    Tam eşkina zamanına denk geliyor düğünden hemen sonraki hafta organizasyonu yaparız, zaten mekanı Fatihte biliyorhooked

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Sabrican, "eceli gelen serçe, .................." hihi hihi hihi

18. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Saolasın Sabri abi inşallah hayırlısıyla erecek tamamına..

Bonservis bedelinde anlaşırsak neden olmasın :) (kiloluk eşkina,dişli familyası ve biraz karagöz tamamdır bonservis ) :) :) :)

Tamamdır abi bir araya gelicez inşallah..

Allah sağlık sıhhat versin yeterki..

Çok selamlar sağlıcakla kalın..

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Merhaba İsa abi..

Teşekkür ederim saolasın..

Ooo tamamdır benim kayınpedere eşkina götürsem kocaman bir artı yazılır haneme :)

Eşkina yakalamayı özledim vallahi epeydir yakalayamadım..

Takımları hazırlayıp pusuya yatalım o zaman :)

Selamlar abi sağlıcakla kalın..

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu soğukta baya bir hararetli, sıcak muhabbetler olmuş övünç hadi hayırlısı havalar biraz ısınırsa meraya ayın olmadığı bir akşam gidilebilir... :) Muhammer, eşkina ve karagözcü herkeze selâmı var geçen avcılar kulübünde baya bir sohbet ettik... ;) 4.5 ay kalmış artık teskere gibi gün sayarsın, hazirana kadar... hayırlısı olsun :) Görüşmek üzere Selâmlar... :)