bir gün girmedim foruma ısınmış ortalık neyse nasılsınız abilerim kardeşlerim keyifler nasıl kar buz terketmedi gitti yahu..
İyi güzel hamdolsun,erhan amcanın damarına bastılar bizde ellerimizle başımızı kapatmış şarapnel parçalarından kendimizi koruyoruz.:laughing: Sen nasılsın ?
Gece çalışmak gerçekten ağır ,ALLAH (CC) kolaylık versin. Bende dün nöbetçiydim,öğlene doğru geldim işten evde istirahat halindeyim.İnternet tarayıcımda 9-10 tane sekme var av malzemesi indirimlerini kıyasıyorum,güzel indirim var değerlendirmek lazım.
Erhan abi sanırım durum simgesi yeşil yanan herkesi online sanıyorsun, bu durumda ben 24 saat online olmuş oluyorum!!.. her girişte şifre girmemek için çarpı ile çıkıyorum, bu durumda hep online görünürüm, bu seni yanıltmasın.. umarım anlatabilmişimdir..
Havalar soğudu diye bazılarıda ısınmasını istedi demekki...! İyiyiz çok şükür, keyifler...ehh... Kış görmedik kaç senedir diyordun, bakıyorum çabuk pes ettin... yazın kuraklık oluncada suuu diye millet bağırır durur.. hihi dışarda şuan yine başladı kar, marttada sert geçecek hava galiba... idk
Erhan amca, Berkan abinin dediklerine katılıyorum,durum bundan ibaret o yüzden sitem etmene kızmana gerek yok.Burada olanlar selam sabah veriyor zaten yazmıyorlarsa sadece bilgisayarları açıktır.
valla iyi oluyorda kar izlemek keyifli ama alışkın olmayınca uzun zamandır zor geliyor bir yandan da başladımı yine dur bir bakayım abi..
Berkanın ne demek istediğini anlamasına anladım, hiç gerek yoktu, ama ayrıca birde sen açıklama gereği duymuşsun..! idk Demek istendiği zaman cevap verilebiliyormuş..! idk Sesimi duyurmak için hoooop, moooop demediğimiz kalıyor bazen, ama sen kıyı balıkçılarındamı ne dolaştığından duyamıyorsun uzakmı kalıyor ne, heralde...! Yani yayında olmasanda, yeşil yanıp online görünsende...! Hadi hoşçakal...! :thumb:
Yukarıda görüldüğü gibi mesaj İSA'ya yazılmış...! er41han; Berkanın ne demek istediğini anlamasına anladım, hiç gerek yoktu, ama ayrıca birde sen açıklama gereği duymuşsun..! idk Demek istendiği zaman cevap verilebiliyormuş..! idk Sesimi duyurmak için hoooop, moooop demediğimiz kalıyor bazen, ama sen kıyı balıkçılarındamı ne dolaştığından duyamıyorsun uzakmı kalıyor ne, heralde...! Yani yayında olmasanda, yeşil yanıp online görünsende...! Hadi hoşçakal...! :thumb: Bu mesajıda sana yazmıştım ama ona cevap yazmamışsın her nedense....! hihi
Erhan abi, Fatihin sana olan sevgi ve saygısını iyi biliyorum, bu gerginlik niye oluyor abiidk Hepimiz aynı taraftayız, tıpkı bir aile gibi, küçükler hata yapsada büyükler affetmeli, konuyu uzatmamak gerekir diye düşünüyorum, saygılarımla