Niye karşı olayım ya...! idk Sen demişsin görsel şov diye, bende onun için öyle dedim..:! şov seyretmeye gerek yok diye...! Evet en güzel, seyrederek gerçekleri öğrenmek, daha kalıcı ve ikna edici oluyor çünkü..! herkesin gerçekleri farklı olsada gerçek tektir..! birşeyin bir gerçeği vardır birkaçtane olmaz...! Tabi bazılarının söylediği ne kadar gerçekte olsa, doğruda olsa, O..! gerçek ve doğru bazılarının hoşuna gitmeyebilir...! Acı da olsa, doğruları söyleyiniz. ( hadis i şerif ) Doğru sözü kimse sevmez Cheov
Evet bir zamanlar fetih edildiydi ama...! idk İstanbul yine mahkum, yine esir,..! yeni FATİHİ'ni beklemede... şimdi sen yine bunada alayına isyan dersin ama, gerçek bu....
Teşekkürler, çok şükür bende iyiyim kardeşim, derslerini ihmal etme, iyi çalış:thumb: Allah cc zihin açıklığı versin.(büyüklerimiz bize hep öyle derdi okula giderken)
Neden gizli, serzenişte bulunuyorsunuz bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum...idk ben demedimki GÖRSEL ŞOV DİYE...! idk BUNU İZAH ETMEYE GEREK YOKKİ, GÖZE HOŞ GÖRÜNEN GERÇEK VEYA DEĞİL, GÖRÜNTÜLER'e denen bir şey diye anlarım bunu ben, herkez gibi..! İnşallah derdimi anlatabilmişimdir... :thumb:
....Dediğin gibi olsun hadi.... pek öyle isminin tersiyle müsemma gibi bir intiba bırakmadın bende bugüne kadar, tam tersi sessiz ve munis bir kişiliği olan biri intibağını bıraktın bende... :thumb:
'' Erhan abim, ben zaten alayına karşıyım, alayına isyanlardayım... Eğer adımı tersten okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin '' Şahit olunmayan şeyede bende öyleyim demek yanlış olmuyormu sence, neyse... hihi insanlar çeşit çeşit, kısım kısım, kimi öyle, kimi böyle, kimi şöyle..idk yaradılış icabı heralde sağlık olsun... Selâmlar... mrsparkle
'' Erhan abim, ben zaten alayına karşıyım, alayına isyanlardayım... Eğer adımı tersten okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin '' İSA' nın tersi asi diyorsun ya...! ''Zaten dostlarımız bizim isyan ve asiliğimize pek şahit olamazlar '' da diyorsun ya...! dostlarının (bende dahil ), senin isyanına asiliğine şahit olmadıklarına göre..! senin alayına karşı olduğunu, alayına isyanlarda olduğunu nasıl söyleyebiliriz...!? çünkü böyle bir şeye hiç şahit olan yok çünkü...! şahit olunmayan bir şeye var denebilirmi acaba...! Yani insan bir şekilde bazı şeylerin, alayına karşı ve isyanlardaysa onu sürekli olmasada bir şekilde belli eder, gösterirki dediklerinin kendinde var olduğunu çevresindekiler en azından bilsin, değilmi...bilmem şimdi anlatabilmişimdir, izah edebilmişimdir... SeLâmlar, Allah cc emanet ol...:thumb: mrsparkle
Ve Aleykümselâm... Isınmışmı..! Dün Lâpa Lâpa kar yağıyordu burada... hihi....Salı gün tekrar kar gelebilecğini söyledi..! Bilgilerinize...