herkese hayırlı akşamlar.. yarın akşam marina durumları var sanırım 4 12 ye başlıyorum yarın yoksa katılırdım bende size şimdiden rastgele diyorum..
Hayırlı akşamlar... Kesin birşey yok, sadece bir düşünce, ne olur belli olmaz, senin PAZARMI..? hafta tatili, hava o güne kadar güzelleşirse, birşeyler olur belki... Sen nasılsın..? iyisindir inşallah, görüşmek üzere, Selâmlar, Hayırlı işler... :thumb:
Hayırlısı olsun ovunc baska zamana ınsallah dıyelım.erhan amcanın dedıgı gıbı netlesen bır durum yok bakalım hayırlısı.sanada kolay gelsın.
aleyküm selam Fatih abi iyiyim çok şükür bildiğin gibi seni sormalı. Erhan abi yok ya sizinle gittikten sonra gitmedim bir daha
Buralarda şu an tam bahar havaları var, inşallah nisan ayıyla birlikte balık yasağının ardından keyifli avlar yaparız:thumb:
Yasaklar kalmıyor, aksine balıkçı tekneleri için av yasağı başlıyor.Yani tekneler balık sezonunu kapatıyor, dolayısıyla boğazın giriş ve çıkışındaki ağlar kalkıyor ve bizim sezonumuz başlıyor
inşallah hayırlısı ile abi :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: