İstanbula gittik, geldik galiba...! Köprüden, dolmabahçe, üsküdar arası tekne kaynıyor dedğine göre... kimleri görebildin
Hayır abi burda ilerim çıktı istanbul işini cuma gününe bıraktık,kısmetse cuma sabah yalova'dan istanbula gidecegim.
Eee..! buradan nasıl gördün bağaz köprüsünden, dolmabahçe ile üsküdar arasındaki balıkçı teknelerini...! idk Yoksa keşfin falanmı açıldı..!? Erenlere falanmı karıştın yoksa...! hihi hihi :laughing: :laughing:
benim pazartesi hazirana kadar hafta tatilim hazirandan itibaren de pazar erhan abi,tamamdır haftaya 8 4 olucam müsait durumlar oluşursa hava vs.. gibi bir balık yaparız,ama mezgite atmamaya karar verdim bu aralar çünkü geçenlerde yakaladıklarımızdan havyar çıktı abi neyseki fazla bişey yakalanmadığına sevindim bunu görünce.. ben bir eşkina-karagöz-izmarit deneyelim derim malum avlakta tabi sizlerede uyarsa dediğim gibi yazışır kararlaştırırız haftaya abi hayırlı akşamlar diliyorum..
sanada hayırlı akşamlar isa abi buralar bıraktığınız gibi aynı havalar güzel gidiyor ama balık durumunda pek hareket yok duyduğum kadarıyla,sizde ne var ne yok oralar nasıl
saolasın kardeşim sanada nöbetlerinde Allah kolaylık versin.. yaparız bir ara bişeyler görüşmek üzere..
Selâmün aleyküm... Nasılsın görüşmeyeli inşallah iyisindir... havalar biraz ısınırsa bakarız artık, mezgitler havyarlı demişsin, bu mezgitin havyarsız zamanıda yokki hiç...idk eşkina-karagöz-izmarit deneyelim diyorsun nerede, enson gittiğimiz yerdemi, seni ilk tanıdığım yer demek istiyorsun sanırım...olur olur neden olmasın, bana hergün uyar, yeterki hava güzel olsun... acil birşey olmadıkça tabiki, orada izmarit başladımıki acaba..!? ama ist.lulara uymaz hafta içi, artık onlarlada hafta sonu gideriz... onlarda oraya gitmek istiyorlar, eşkina için, izmaritte çıkarsa, çok sevinirler heralde.. Hayırlı akşamlar, Selâmlar....
saolasın iyiyim erhan abi sen nasılsın nasıl gidiyor.. evet abi tamda tahmin ettiğin yerden bahsettim bende bence başlamış olabilir izmarit ama en kötü ihtimalle eşkina ve karagöz denenebilir karagöz bilemem ama eşkina yakalama ihtimali her daim orada var bilirsin sende,haftaya 8 4 üm havanın ve bizlerin müsaitlik durumuna göre bir plan yaparız burdan organize oluruz inşallah..
Aman iyi ol... dediğin gibi eşkinaya atarız, o köşede ispari varmıdır acaba..? eşkinaya atıp beklerken el oltası veya düz kamışla, ispari yoklarız diye düşündüm, 15 günlük hava raporuna baktımda, mübarek havanın hiç güzel günü yok gibi, bu c.tesi, pazar değilde önümüzdeki c.tesi pazar, p.tesi, 11-14-14 derece gündüz, gecede 3-4-5 derece, tabi dedikleri gibi çıkarsa, tutturabilirlerse... Bu pazar,perşembede dahil, 5 gün hava yağmurlu, çok kuvvetli yağmur olmassa yine araya sıkıştırılabilir..! Görüşmek üzere, Selâmlar...
Kusura bakmayın Abi kusura bakma.Daha yeni giriyorum foruma. İnşallah sezon açılsın,güzel bir org. yapacağız hep birlikte. Bu kadar soğuk gittiğine göre balık nisan ayı başında yaparmı bilinmez. Ama olmasa da piknik yaparız.
İnşallah yeniden görüşebiliriz abi. Arayı soğutmamak lazım ama işler çok yoğun foruma bile girmeye fırsat olmuyor.
Herkese hayırlı akşamlar dostlar, umarım hepiniz iyisinizdir İş yoğunluğu nedeniyle iki gündür sizlerden uzak kaldım, inşallah en kısa zamanda tekrar biraraya gelmek nasip olur
İnşallah Emrah, o günü sabırsızlıkla bekliyoruz.Turna avı konusunda senden biraz ders alacağız artık Ayrıca güzel bir mangal partisi yaparız inşallah:hungry: