Saat 19.00 da köprüye gittiğimde Berkan Abi boğaza bakan kısmın Karaköy tarafında olta atıyordu ama yemler olduğu gibi duruyormuş.. Kısa bir süre sonra Köprünün Haliçe bakan kısmının Eminönü tarafına geçtik.. 15 dk. orda da takıldıktan sonra yine vuruş olmayınca motora binip Üsküdara döndük.. motorda da birer çay içip lafladık işte
Neyse temiz hava almışsınız ne güzel Farklı bölgeler için çalışma yapmak lazım artık, önümüzdeki hafta hava durumuna bakarız
Yarın sabah bir deneme daha yapmayı planlıyorum.. Yakınlara bir yere gidip çapari deneyeceğim.. Sandallar Boğazda yayılmaya başladı iyice..
Denizim dediğim gbi test bu gece biterse sabah mesaj atar gelmek için haber veririm.. benden ses çıkmazsa ya test devam ediyordur ya da kafam bilgisayarın üstüne düşmüş sızmışımdır :laughing:
hadi hep beraber moda ya ali usta ya yada kız kulesine yada sizlerin belirlemiş olduğu biryere gidelim sağlep yada boza içelim
Sabricim test yapmak zornda olmasam yatıp uyıycam, bir uyku geldi ki.. ama malesef sistem güncellemesini test etmek için bekliyorum, uyuyamam
Haydi hayırlısı, rastgele Denizreeling Ali ustaya dondurma yemeye mi Aşağı inip çiğ köfte almaya bile cesaret edemiyorum bu soğukta
hadi kolay gelsin abi iyi çalışmlar hayırlı işler isa abi bir ara yapalım abi böyle bir organizasyon neyse yaz geliyor dondurma org yaparız artık
Yok abi ders vermek haddimize mi? Gel 1 Nisan gel diyorum. Bir kaç malzeme eksiğim daha var. Şöyle su içindeyken kullanılabilir ve rahat bir kepçe ve çeşitli sahteler bakıyorum. Tavsiye edebileceğiniz geniş gözlü bir kepçe var mı abi? Aradım baya kafama göre bir şek bulamadım. Bir de balıkçı yeleği arıyorum. Şöyle bol gözlü olanlardan ve ıslanınca çabuk kuruyanlardan. Effe'nin bir yeleği var o oldukça etkin geldi gözüme ama fiyatlar çok değişken.
Merhaba Emrah kardeşim, iyisindir inşallah Turnada meps mi, rapala mı, yoksa silikon mu daha verimli oluyoridk Bilgisini verirsen bizde hazırlıklarımızı ona göre yaparız Kepçe işine bizde Denizve Sabri bakıyor, onlar araştırmalarını seninle paylaşır sanırım... Yelek için birde av marketime bak derim En yakın zamanda görüşebilmek dileğiyle, kendinize iyi bakın:thumb:
Merhaba Erhan abi, sizde bir program var mı hafta sonureeling Barış eşkina merasını deneyeceğini söyledi bu hafta Sanırım sizede bilgi verir