buyurun habere bakın http://www.kenthaber.com/marmara/ko...-takildi/11a7277f-58c9-4581-94d7-d994527607c1
geçen sene marinadan arkadaşım yakalamıştı tam 1 metre boyunda bir camgöz buralarda genelde nisan mayıs arası oluyor bu balık.. dayım eski körfez balıkçılarındandır ağlarına çok takılırdı anlatırdı hep hatta bir keresinde şiş yapıp yemişler çokta güzelmiş tadı
iyi bakalım abi artık karar veririz ama kafaya koydummu ben rahat durmam giderim valla artık olmadı eşkinaları tek başıma çekerim sağlık olsun şaka bir yana evet hava soğuk evet belki tek bir vuruş dahi olmaz ama zaten ben vuruş alma ihtimalini sevdim hep maça gelince eğer inönü stadındaysan üşümezsin abi 90 dakika zıplamaktan dolayı iyi geceler dilerim görüşmek üzere..
Yeterki sen balık olsunda çek... Pazara kadar böyle diyor, bakalım kısmet, ay sonuna doğruda böyle bir soğuktan bahsediyordu sürmeli ama yinede belli olmaz tabiki, ne maçı var inönüde ardalı atlâtiko madrit maçımı yoksa, o maçsa masrafa ve soğuğa değmez sonuç belli zaten... görüşmek üzere, Selâmlar...
ooooo valla taş gibi laf abi al nereye koyarsan koy ardalı madrid abi ama maçtan sonra bunu hatırlatırım sana,önemli olan zor günde takıma destek olmak herşey iyiyken destek olacak çok.. hiç önemli değil abi ben beşiktaş peşine kayserilere kadar gitmişim napalım işte bir balık bir beşiktaş başkası yok
Arzular şelâle...Taş yerinde ağardır derler.... hihi hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing: :thumb:
bu arada cuma günkü planımı mecburen pazara kaydırmak zorunda kaldım abi haberin olsun cuma 4 12 çalışıcam çünkü.. pazar gününe epey niyetliyim p.tesi de izin günüm gece geç saate kadarda kalabilirim yeterki balık olsun..
İnşallah pazar günü havada güzelleşirde birşeyler olur... hava soğuk olmasın mühim olan o, birde rüzgâr olmasın malûm orası rüzgâr oldumu durulucak gibi değil biliyorsun... Görüşmek üzere, Selâmlar...