var galiba hayırlısı ile yakın takipteyim abi 2. kanaldan inş şu güzel haberler deniz ve erhan abiden gelir artık
Bende birşey yok başkalarında varmı bilmiyorum.. idk ! bizi bilmiyorum ama, bana bir bilgi gelmedi bugüne kadar...! idk bundan sonra gelirmi onuda bilemem...! idk
Ve Aleykümselâm övünç... Ses seda yok derinden gidiyor millet galiba...! idk Ayrı sayfa açtık..! başka yerlere takılmayın muhabbete buraya gelin dediler ama...!idk arada kimseyi bulasın..! iki lâf edicek kimse yok..! idk söyledinmide..! ortadan konuştunmuda tuuu kaka oluyorsun..! kötü adam oluyorsun..! idk ama doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlarmış sözüde heralde bunun için söylenmiş demekki... varsın desinler... ! Bu güne kadar doğru bildiğimi söylemekten hiç sakınmadım..! bundan sonrada hiç sakınmam, Mehmet akifin dediği gibi...!! SeLâmlar, Sevgiler...Görüşmek üzere... :thumb: mrsparkle "Budur benim hayatta beğendiğim meslek, Sözüm odun gibi olsun,doğru olsun tek.'' [Mehmed Akif ERSOY]
Abi bölgeye göre değişiklik gösteriyor. Ben hepsinden yanımda bulunduruyorum ama tavsiyem silikon ve rapala yönünde olacaktır. İnşallah beraber güzel bir av yaparız.
Herkese iyi akşamlar abilerim,arkadaşlarım. İnşallah herkes iyidir. Taşınabilir,tor gözenekleri geniş kullanışlı bir kepçe ile güzel bir yelek arayışı içindeyim. Yardımlarınızı bekliyorum.
merhabalar kardeşim iyidir senden naber ? az kaldı nisana kıpırdanmalar başladı sanırım kepçe banada lazım ama tavsiye edeceğim bir malzeme yok bende arayıştayım bakalım birilerinden cevap gelir elbet..
gerçekten güzel bir söz beğendim.. bu arada cumaya kadar yağışlı fakat cuma bitiyor yağmur bende diyorumki cuma,ctesi yada pazar eşkinaya deneyelim abi geçen konuştuğumuz gibi ne dersin burdanda yazışırız katılım olur belki..
Evet cumaya kadar yağış var, akşam sabaha karşı 00.04' te ne kar yağıyordu ama öğleye doğru yağmura döndü...ara ara devem ediyor, inşallah diyelim kısmetse olur o gün hele bir gelsin bakarız, gidersek şayet, sen ne yem önerirsin, sülünez..! kaça..! boru kurdu..! bende buzlukta ölü teke var bayadır, işe yararmı sence..!? Sahi kepçe işine gelince sanayide falan, tanıdığın varsa, fabrikadada olur, kromdan kepçenin kepçe kısmını yaptırabilirsen sap işi kolay, bende var gelirken getiririm görürsün, evlâdiyelik olur, paslandı, çürüdü derdi, falan filân diye düşünmezsin.... görüşmek üzere, Selâmlar, hayırlı işler... :thumb:
hadi ya görmedim akşam 3 gibi yattım mart karı desene.. abi kurt bulunacağını sanmıyorum olsa iyi olurdu kaça yada sülünesten başka alternatif yok malesef yinede bir sorarım burdaki yemcilere,tamam abi konuşuruz çarşambadan kararlaştırırız perşembe istanbula maça gidicem gece 2 yi bulur eve gelmem eğer alabilirsem cuma da izin alıcam zaten 8 4 üm ama izin alırsam hava kararmadan avlağa gider yerleşiriz yemler oltalar vs.. derken hava kararmaya başladığı an oltalar inmiş olur suya sanayide bir abim var o da balık hastasıdır kepçe işini halledebilir belki konuşuruz bir araya gelince.. tekeler nerden kaldı abi taze olsa altın değerinde olurdu valla ama yinede iş yaparmı yapar denemek lazım eşkinanın 1 numaralı yemi ne de olsa şimdiden heyecan bastı beni vallahi iki gecedir rüyamda ikili ikili eşkina çekiyorum pek iyi görmüyorum halimi
Kurt bakarız, gerçi onunda çoğu boş çıkıyor gerçi ama, bu soğukta maça gidilirmi ya bırrrr... İnşallah hava düzelir böyle soğuk olursa zor..! idk nisan gelmeden düzelmeyecek gibi bu havalar, öyle gözüküyor... Tekeler çok eski derin dondurucuda duruyor, marinanın bol teke çıktığı zamandan kalma... neyse sen yine fazla heyecan yapma, belli olmaz...bu havalar böyle olursa dediğim gibi çok zor... idk ikiliyi boşver tek çekelim bir olsun bizim olsun... iyi görmüyorsan dikkat et o zaman kendine...hihi Selâmlar, görüşmek üzere... :thumb:
selamun aleyküm hayırlı akşamlar herkese kısmet inş büyük büyük gelirlerde öyle yaparlar inş şakayı emrahım teşekkür ederim çok şükür hamd olsun iyi olmaya çalışıyoruz inşallah sende iyisindir yakın zamanda ahtapot2 (deniz) ile kapsamlı bir şekilde kepçe arayışında bulunduk ve nasıl yaparız hangi malzemelerden olur maliyeti nedir gibi birçok soru ve cevap aradık tedarikçilerin hepsi arkaşımız olsa bile şuna emin olduk ki piyasada satılan hazır kepçeler vakit nakit zaman ve amaç için çok daha avantajlı oluyor bizim düşüncemiz bu yöndedir başka türlü düşünen arkadaşlar da olabilecektir düşüncelerine şimdiden saygı duyarım altta bir kaç link var kepçe için buralardan fikir alabilirsin. Yelek olarak nasıl birşey bakıyorsun biraz bilgi veririsen daha iyi olur sağlıcakla kal Allaha emanet ol http://www.spotbalik.com.tr/Kepce-ve-Kakic,LA_382-2.html http://www.avmarketi.com/asp/group/127/Kepceler inş hayırlısı ile düzelsin inş bekliyoruz