Yürü dedin de aklıma geldi, geçen sene ameliyat olduğum sol dizim SOS veriyor.. 2. Ameliyat yolu görünüyor gibi.. Ki bu sefer çapraz bağ ameliyatı olacağım, iş zor..
Eyvah, eyvah Yaz için güzel planlar yapıyorduk ama seni yinede tekerlekli sandalyeylede olsa götürürüz, merak etme:thumb: Sağlık herşeyden önce gelir, Allah şifa versin kardeşim
Fatih nasılsın, nöbette misinidk idk Şu an Sabrinin getirdiği çiğ köfteleri yiyorum, kısmet bugüneymiş
Yarasın abi Benimde aklıma geldi gece gece ama yoğurmaya üşendim Nöbette degilim evde tv izliyordum. Sizlerden ne var ne yok ?
Teşekkürler, çok şükür bizde iyiyiz Bu aralar işler çok yoğunlaştı, kış uykusundan uyanmaya çalışıyoruz hala
Ortalık yere böyle bir selâm verdiğimi hatırlamıyorum ama, idk neyse ...! Bizde Selâmün aleyküm sabri diyelim... gönüller hoş olsun...
Hayırlı akşamlar, bildiğin gibi iyi diyelim, iyi olalım muhabbeti... Bundan iyisi şamda kayısı deyip avunuyoruz işte... idk mrsparkle
Ooooo...!!! Ve Aleykümselâââm... Sen buralara teşrif edermiydin, halimiz hatırımız çok belli değilmi... sorduğun için teşekkürler... Organizasyon işlerine bakanlara soracaksın..! Onlar daha iyi bilir...