Çok şükür idare ediyoruz, buradada akşam üstü kar yağdı baya güzeldi ama tutmadı, salı günü yine kar diyor bakalım kısmet, nisanı bakliyeceğiz galiba...
Bende iyiyim çok şükür... Org.varmı yokmu hiç haberim yok, yapan olur haberimizde olursa katılmaya çalışırız..! olmazsa, havalar müsade ederse ferdi olarak belki sağa sola gideriz kısmet bakalım...! idk
Hayırlı cumalar... Hadi hayırlısı, gerçi balıklara iyi yuva olurdu ama, olta rahat atılamıyordu o nedele bir bakıma iyi olacak... Ve aleyküm Selâm, Sanada hayılı işler... Neler yokki orada ne ararsan var...! sesini duyamaz olmuştuk, batık bahanesiyle duymuş olduk... Selâmalar...
balıkların yuvası bozulacak sanırım o kötü oldu biraz dediğin gibi Erhan abi. evet deniz abi 2006 yılından beri duruyormuş
Yedi sene olmuş demekki..! ne çabuk geçiyor zaman...!! idk demek bizim güzel balıklar aldığmız yıllar o kadar olmuş demekki, onun bağlı olduğu yerden ne iri istavritler alırdık... reeling hooked şimdi arada bulasın...
sen merak etme abi ordan olmasa da başka yerden alırız o irileri hele mayıs gelsin de geçen seneki gibi olursa hele of of of diyorum
Selamun aleyküm dostlar, herkese hayırlı akşamlar Erhan abi, Övünç ve Yusuf nasılsınız, keyifler yerindedir inşallah Övünç iri istavrit için of biraz uzak kalmaz mı, gerçi bizim Fatihin memleketi
Teşekkürler Yusuf, bende iyiyim çok şükür Havaların düzelmesiyle ve balıkların başlamasıyla daha iyi olacağız inşallah
saolasın abi iyilik seni sormalı var ya mesajı yazarken bu gibi bir mesaj geleceğini tahmin etmiştim yanılmadım isa abi inşallah bu senede yaparda hep beraber keyfini çıkarırız..