Çok şükür bizlerde iyiyiz, nisan ayında güzel bir organizasyonda buluşmak dileğiyle, Allaha emanet olun
saol kardeşim senden nbr nasıl gidiyor ? yem olarak sadece sülünes buldum ve balıkçıdan karides aldım başkada bişey yok ayrıntıları msg atıcam sana..
A.S Fatih, biz iyiyiz, sizler nasılsınız Merhaba Övünç, tüm bu hazırlıklar marina dışında farklı bir mera ve av için gibi geliyor bana
merhabalar abi,evet aynen öyle abi siz gelinceye kadar farklı meraları deneyim bakalım hareket olursa hep birlikte yaparız bişeyler.. marmara sessiz bende karadenize uzanayım dedim
Vayy bu güzel bir haber Sana tavsiyem, yanına kalkan takımıda al mutlaka, yem olarak istavrit, sardalya farketmez:thumb: Gideceğiniz tarafta kalkan sezonu başlıyor, kesinlikle deneyin derim, soracağın birşeyler olursa özelden cevaplayabilirim:thumb:
sağolasın abi bakalım kısmet takımlar var çantada.. sen merak etme abi yeterki biz geliyoruz bişeyler yapalım diyin gidecek yerler var hem karadenizde hem buralarda.. havalar ısınınca sabahlamalı bile yapabiliriz tabi herkes ayarlarsa kendini bana şimdilik müsade sabah işe gidicem yine hayırlı geceler sağlıcakla kalın..
Seelâmün Aleyküm herkeze, alandanda, almayandanda Allah razı olsun... Herşey gönlünüzce olsun... :thumb:
kerpeye filan mı gidiceksin abi aslında oralarda güzel sabahlanılır kısmetse inşallah yapariz bi gün.