Selamun aleyküm İzmitli dostlar, duruma bakılırsa balık avı açısından Körfezinde pek keyfi yok Artık yavaş yavaş meraları denemekte fayda varreeling hooked
hadi izmit canlanalım ama günaydın herkese hayırlı günler keyifler iyimi iyidir inşallah.. pazartesi günü balık tutmak isteyen varmı eğer eşlik edenler olursa kerpe tarafını deneyelimmi ? bu tarihler de o tarafı hiç denemedim ne çıkar ne çıkmaz bilemiyorum ama kayalıklara gider hem yemli hem at çek denemeleri yapabiliriz,burlardan daha verimli olacağından şüphem yok,bu mevsimde gidenler varsa da bilgi paylaşırsa sevinirim.. yada başka bir mera tavsiye eden varsa buyursun ben p.tesi sabahtan akşama kadar müsaitim eğer bir aksilik olmazsa tabi,fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum selamlar saygılar..
Aleyküm Selam İsa abi keyfimiz olucak inşallah biraz hareket başlasa denizimizde.. bencede meraları yoklamak lazım havaların birden ısınması güzel oldu birşeyler yapabilir şu aralar.. körfezde açıkta istavrit yapıyormuş ama genelde kıraça olduğundan biraz daha beklemekte fayda var bence..
slm ben formayeni katıldım kandırada ikamet ediyorum perşembe günü pembe kayalardaydım hiç bir kımıldama yok bugunde kefal ve kalkan a baktım ama malesef umarım pazartesi iyi raporlarla dönersiniz
Selam,aramıza hoşgeldin özgür. Pembe kayalara gidince insanın avlanası gelmezki manzaradan Kefal dahi bulamadıysan demek kısır bir dönem ilerleyen avlarında başarılar dilerim.İyi akşamlar.
Geçen haziran ayında çok güzel istavrit almıştık ordan Ah o pembe kayalar yok mu...Gün batımındaki manzarası, hiç bir şeye değişilmez Yusufum nasılsın, bu aralar çok bilgilendin, bu kadar bilgiyle bu sene iyi balık alırsın
Haklısın burdan tek başına oraya gidip avlanmak hem sıkıcı olur hemde sıkıntılı durumlar doğurabilir.:thumb:
aramıza hoşgeldin kardeşim bilgilendirme içinde çok teşekkür ederim,bu haber beni biraz hayal kırıklığına uğrattı eşkina falan olabilir yada izmarit olabilir diyordum ama.. yem olarak ne kullandın acaba birde hangi saatler arasında denedin şansını cevap verirsen sevinirim selamlar..
Merhaba Övünç nasılsın Arkadaş tutamamışki zaten saati ne yapacaksın Ayrıca oralar kesinlikle tek gidilmez ve pembe kayalar zaten çok verimli bir yer değil, karagöz ve eşkina sizin oralarda daha güzel meralar var, bugünkü raporları sende görmüşsün