h.b aradaşlar herkeze slm ben deniz avcılığına yenı başladığım için çok farklı yem veya yontem bılmıyorum ( istavrit için 3 farklı çapari kullandım akşam ezanı zamanında kalkana istavrit attım sabah 07-14 arası izmıtten gelen başka kışilerde vardı ama gelen hiç bir balık olmadı ne bana ne onlara saat 15 ten 18 e kadarda kefale ekmek attım yıne slm veren bile olmadı (
Merhaba Özgür, hoşgeldin Yapılması gereken herşeyi yapmışsın, doğru yer, doğru takım Yanlış zaman, o da senden kaynaklanmıyor, malesef şu an tüm marmarada verimsiz ve balıksız bir dönem geçiriyoruz.Ancak nisan ayından itibaren bu durumun değişeceğini düşünüyorum, avların bol ve bereketli olsun
BURSA DOĞA, AV 2012. Bursa Av Fuarı 2012 BURSA DOĞA, AV 2012. 4.Uluslararası Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık, Alternatif Turizm, Arazi Araçları, Yaz Sporları, Spor Giyim, Karavan ve Kamp Malzemeleri Fuarı, 7 – 10 Haziran 2012 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.
İnşallah balık başlasında, deniz kenarında sitres atarız artık...! o zaman gelir belki dediğin gibi..! burada konuşmak için yeride değil, idk o zaman konuşuruz nasipse... Olura fakında olmadan, kırıp dökmeyelim ortalığı..! yürüyüşünü unutan kargaya döndüm ya..! hihi Neyse bu akşam nereye nasipse gidiyorsun...! sana, RASTGELSİN... Görüşmek üzere, Selâmlar... :thumb:
inşallah inşallah konuşuruz tabiki.. abi bugün yem bulamadım sanırım talep yok diye getirmiyorlar iyikide bulamadım acaip rüzgar çıktı 3 ten sonra gideceğim yer nasıldır sen tahmin edersin gidemedim kısacası napalım kısmet başka güne inşallah bu arada açıkta iyi istavrit varmış yolda karşılaştım bir abimle dün çıkmışlar gayet irice istavrit almışlar tek tük kıraça varmış büyüyor balıklar kıyıya yanaşınca sanırım geçen seneki keyfi verecekler bakalım artık.. balık pazarına bakındım bende bişeyler aldım eve balık özlemini öyle giderdim irice menekşe izmariti de vardı tezgahta..
Hayırlısı olsun, evet akşam üstü iyi rüzgâr vardı, iyiki gitmemişsin, yağmurda demişti ama belki yarın gelir, menekşeler gözüktüyse k.mürseli ziyaret etmek gerek... Bir sandalımız olamadıki gidelim şu kanal neresiyse artık, geçen sene şubatta bile oradan istavrit almışlar 100 Mt'den, su biraz ısınsa yavaş, yavaş kıyıyada gelir balık artık... Görüşmek üzere, Selâmlar...