Hayırlısı olsun, Allah cc gönlüne göre versin, inşallah, herşeyin isteğince gerçekleşmesini dilerim...
turna balığı ve doğal alabalık avı 1 Nisan itibariyle serbest, Sazan, kadife, yayın gibi türlerin av yasağının 15 Haziran'a kadar devam ediyor. Kaynak : http://www.haber3.com/turna-baligi-av-yasagi-sona-erdi-742968h.htm#ixzz1qSNYt2vZ
hı abi bu çayırköy göletinde çıkıyormuş galiba turna bilgin var mı yeşilova tarafında şimdi ki ismiyle gölkayparkta
cümleten Selamın Aleyküm nasılsınız izmit ve istanbullu dostlarım abi ve kardeşlerim.. hayırlı günler dilerim herkese..
Aynen dediğin gibi yusuf, çayırköy göleti=gölkaypark... Yeşilova tarafında sizin okula çıkarken sağda, İnerken solda...
Aleyküm Selâm övünç, naber...? ben iyiyim, az önce marinaya uğradık öylesine in, cin top oynuyor, kimse yok, deniz dalgalı..! Sanada hayırlı günler, hayırlı işler dilerim, işlerin rast gitsin, herdaim....
Benim tatlı suyla ilgim olmadı pek ama işi bilen biri olursa gidilebilir, havalar az daha ısınsın bakalım, giden olursa neden olmasın, sen niyetlisin heralde, öyle gözüküyor...
merak ettim abi ya turna filan. eğer gidersek topluca güzel olur inşallah. marina da hiç tutan yok muydu bugün abi?
Aleyküm selam Övünç, çok şükür bizler iyiyiz, sen nasılsın Artık yeni sezon hazırlıklarına başladık, hafta sonu kalkan avına gidiyoruz kısmetsereeling
Giden olursa gidilir tabi neden olmasın... Marinada dediğim gibi kimseler yoktu, gezen bile, hava rüzgârlı ve soğuktu ondan heralde, bizde marinaya girmekten vazgeçtik döndük, senin anlayacağın... Kime Yâr dediysek o yar açtı yarayı...Belliki gerçek sevenimiz yoktur, ALLAH'tan gayrı...!!!
saol abi bendende iyilik çok şükür.. dalga olsun bir kaç gün iyidir erhan abi duruluncada oltaları sallamak lazım görüşmek üzere abi bu aralar balığa bir bakmak lazım..
saolasın abi benden de iyilik.. hadi bakalım şimdiden rastgelsin şile tarafınamı bakacaksınız İsa abi inşallah verimli geçer dualarımız sizlerle bu arada sizin tayfadan herkese çok selamlar..
selamlar yusuf naber nasılsın kardeşim.. turna yasağı 1 nisandan itibaren bitiyor ve sezon başlıyor 1 mayıstan itibarende tatlı su levreği yasağı kalkıyor gölkayparkta bu iki tür savaş halinde duyduklarıma göre de levrek bu savaşı kazanacak gibi sezon başlarında genelde pek av vermiyor turna ama bellide olmaz tabi denemek lazım geçen sene ben kaşıkla arkadaşımda yemli olarak turna yakalamıştık sezon başlarında dediğim gibi denemek lazım bende gitmeyi düşünüyorum bir organize yapabiliriz burdan yazışırız artık..
Cümleten Selâmün Aleyküm, Herkese hayırlı günler, Cumanız Mübarek olsun... Kime Yâr dediysek o yar açtı yarayı...Belliki gerçek sevenimiz yoktur, ALLAH'tan gayrı...!!!