valla kardeşim en son geçen hafta çıkanlar oldu tanıdıklarım almışlar güzel istavrit denemeye değer yani..
Sabah erkenmiydi gördüğün balık tutanlar herekede, herekede karagöz çıkabilir, ispari çıkabilir, izmarit, mezgit, istavrit olabilir oralar derin çünkü... Kalkan işinden pek anlamam ama bilenlere uymak arzu ederim bilgi sahibi olabilmek için en azından... yarında 21 derece dediydi yanılmıyorsam havalar 20 dereceler ve üstü devam ederse, balıkta kıyıya yaklaşır, sular kırıldıkça,Hadi bakalım hayırlısı...
Yusuf, turna ıcın bılgı edındın mı? Bıraz arastıralım hatta yarın musaıt olursan bır su golkaypark a bakalım.
edinemedim abi ya aslında niyetim var baya gitmeye ama. bugün boşum ama gidecek arkadaş çıkmadı. yarın haberleşiriz olmadı Fatih abi
sorayım abi yarışmalar filan yapılmış onlar çıkmıştı bi ara araştırdım. bizim sitede de var bi kaç kaynak http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14612 http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18386
yok abi erken değildi akşam 5 buçuk civarları o büyük baz istasyonundan önce ve sonraki alanda olta atanlar vardı oraları hiç bilmiyorum bir tek kirazlıyalıyı bilirim.. bu arada yarına izin aldım bomboşum ve hava 26 derece katılmak istermisin bana ya deniz yada çayırköye gidicem turnaya ?
5 te gördüğüne göre geceleyecek olabilir, denize nereye gideceksinki..? çayırköye ne malzeme lâzım bende 2adet kaşık var, başka birşeyde yok, derbent deresinin oraya gitmişliğin varmı..? orasıda kızılkanat, turna yapıyormuş galiba.. 2 gündürde bir hapşırık nezle, tam zamanını buldu...
valla abi bende de kaşık ve meps var..rapala var ama hepsi deniz için uygun olan rapalalar,malzemeciye bir bakıcam belki üçlü kanca alır yemlide denenebilir turnaya genelde sezon başı yemli av daha verimli oluyor.. silikonda iş yapar ama istediğim renkte bulamadım belki gelmiştir bir daha bakıcam.. derbente gitmişliğim yok dereye ama ordan geçen sene güzel turnalar alan bir abim vardı işyerinden orda yemli daha çok çalışıyor at çek yapmaya pek uygun değil ama oladabilir,derbent girişinde malzemecide var sezon açıldı ya kesin açıktır dükkanı.. derbent deresi boş döndürmez bencede ama hiç olta atmışlığım yok birşey diyemiyorum o yüzden.. denize tek kalırsam gitmiycem abi çayırköye devam tek olursam gidersemde malum yerler benim meralar
Merhaba Övünç, burnuma turna kokuları gelmeye başlıyor mrsparkle Yusufum, senden bu sene çok ümitliyim, yakında güzel raporlarını okuruz artık, inşallah reeling
Var aslında abi ama 4-5 gibi halı saha almış arkadaşlar inşallah İsa abim sağolasın inşallah güzel raporlar koyarım
vay İsa abim merhabalar nasılsın.. turnaya bir bakayım diyorum abi denizler verimsiz bu ara belki denk getiririz bir canavar havada oldukça güzel olacak diyor meteoroloji , izin aldım 1 gün işyerinden boş geçmek olmaz yani.. Emrahada msg attım heralde açmadı sezonu açsa rapor görürdük mutlaka yada bilgi verirdi.. Artık yeni spin kamışımı bir deneyeyim bakalım uğurlu gelecekmi,yarın yeni misinada sardırıcam inşallah verimli olur kısmet diyelim bakalım.. Kandıra taraflarında kalkan meraları var bildiğim bir ara yapalım bişeyler..
İyi düşünmüşsün kardeşim, inşallah güzel turna haberleri verirsin bize Evet benimde aklımda ama biraz daha zamanı var, kısmetse gideriz inşallah:thumb: Özelden Emraha ulaşamadıysan, cep tel'ini verebilirim, Turnaya bizde gelmek istiyoruz, görüşürüz artık