aleyküm selam Erhan abi iyiyim çok şükür sen nasılsın? yarın Fatih abi balığa götürüyor beni daha doğrusu gece çıkıcaz sanırım yola. sen de geliyor musun Erhan abi ?reeling
Allah cc iyilik versin... bende çok şükür iyiyim, Hadi bakalım....RASTGELE....reeling hooked Ben tek gelemem heralde, tamamen duygusal... ama toplanıp birkaç kişi olsaydı belki olabilirdi...neyse sağlık olsun.... dilerim güzel, kalkanlar yakalarsınız... Hayırlı geceler...Selâmlar...
iyilik sağlık abi sende ne var ne yok ? yok be erhan abi bu hafta zaten 4 12 çalıştım gidemedim ama salıdan itibaren 8 4 üm hava durumuna bağlı olarak düşünüyorum birşeyler bakalım.. levrek varmış körfezde belki yolunu şaşırır gelir biri oltamıza
O zaman P.tesimi hafta tatili..? marinada istavrit, mezgit başlasa geceleri takılırız iyi oluyor. Levrek işi yaşta o balığın çıktığı yerler belli.. Askeriyenin içi, ipraşın içi, kirazlıyalıda büyük bir derincedeki gibi roroların yük indirip bindirdiği bir iskele var onun yanındada çıkıyormuş, ama içeri girmek gerekiyor, yani senin anlayacağın bizim giremeyeceğimiz yerler, ha bizimde kısmetimize körün taşı denk gelirse belki olur... yoksa sen bakma söylentilere...
p.tesi hafta tatilim abi salıdan itibarende 8 4 üm yarın bir istanbula gidicem ama ondan sonraki günlerden bir gün yapabiliriz bir plan hava durumuna bağlı olarak bugün epey yağmur rüzgar vardı düzelir inşallahta yine lodos yapar bence lodos yaparsada arkası büyük ihtimal bişeyler yapar sanırım..
İstanbula gidemedin galiba... erkenmi döndün yoksa... Yeterki havalar biraz ısınsın düzelsin, hereke, dediğim gibi, çimento fabrikasının arkasına karagöze falan gidilebilir... 2-3 gündür ben baya üşüdümde, biraz daha bekleyelim bakalım... Selâmlar.... :thumb:
Selamun aleyküm İzmitli dostlar, nasılsınız Artık bol balıklı günler yakındır, oralardan güzel haberlerinizi bekliyoruzreeling hooked
Yusuf, sen nasılsın, kendine gelebildin mi Ayrıca tekne işinde çok dikkatli olun, işi bilen bir insan yanınızda mutlaka olsun.
Dün ve evelsi günkü gibi havalar olmamasına dikkat edin...! bence acele etmeyin rüzgârsız ve sakin havaları bekleyin derim...
Aleyküm Selam İsa abi saol iyilik sizde nevar ne yok sanırım bolca keyif var ama kalkan yok şaka bir yana bu taraftada kalkan yapabilir bu aralar aklınızda bulunsun halihazırda tavsiye edilen avlak var..
gittim abi az önce döndüm ama oturumu kapatmıyorum sitede devamlı açık hereke civarlarında bir kaç olta atan gördüm giderken istanbula acaba bişeylermi çıkıyor.. o dediğin yere gitmek lazım abi sürprize açık meralar oralar herşey olabilir denemek gerek yada kandıra tarafına kalkanamı baksak acaba tavsiye edilen bir yer var o tarafta aklında bulunsun.. bu hafta perşembeden itibaren yağmur geliyormuş ama salı ve çarşamba hava mükemmel görünüyor hatta çarşamba 25 derece gündüz değerlendirmeli aslında 4 te çıkıyorum işten havada geç kararıyor bu hafta bir hareket olabilir yani