inşallah abi zaten ne olursa olsun salıcam ama resimlerim mutlaka.. meralar sağlam İsa abi zamanı olsun yeterki boş dönen olmuyor genelde aynı mekanlarda geçen yaz eşkinada çok alanlar olmuş bu sene kısmetse verimli geçecek inşallah.. teli bende var abi akşam akşam aramayım dedim ne zaman isterseniz buyurun işte olmadığım sürece mutlaka gelmeye çalışırım haftaya 12 8 im sabah işten çıktığımda da mutlaka deneyeceğim bu aralar, zaten işyerimle avlak arası 10 dakika başka yerlerde var niyetlenin yeterki dere falan ne olursa gideriz :=)
Haberler gelmeye başladığında gideriz inşallah, Barışta eşkina başladığında arayacağını söylemişti, kısmet diyelim Sular ısınmaya başladığında mezgitte kıyılar Yusuf
geçen sene ben hazirandan itibaren gayet güzel yemli hatta çapari ile kıyıdan almıştım ama inan geçen yılki gibi istavrit yaparsa mezgitle uğraşmak bile istemiyorsun yusuf,şöyle söyleyim benim her zaman gittiğim avlakta aşağı yukarı günün her saati mezgit alma şansın oluyordu ama tabi tam yerini bilirsen yoksa 4lü 4lü kaya balıklarını toplayıp duruyorsun inan eşkinaya atıp azman istavrit çekmekten bile sıkıntı gelmişti bir ara inşallah yine böyle geçer yaz sezonuda tadını çıkartırız..
Geçen sene haziran ayında, tüm marmarada ve karadeniz sahillerinde istavrit kaynıyordu.Aynı dönem boğazdada istavritle birlikte iri sardalya akınıda vardı.Onbeş'li çaparilerin yarısı istavrit, yarısıda sardalya geliyordu.Bu senede öyle balık yapar inşallah
inşallah abi umutluyum ama çünkü açıkta sürüler var tekneyle çıkan diplerden alıyor balık körfezde,evelki sene acaip eşkina yapmıştı geçen yıl o kadar yapmadı ama bakalım bu sene ne olucak.. biraz düşündüm geçen yıl 17 farklı çeşit balık yakalamışım sadece 2 farklı avlakta ama az ama çok çıkıyor sonuçta bakalım bu sene nasıl olucak kısmet bakalım körfezimiz güldürecekmi yüzümüzü
Selamun aleyküm, Çayırköy göletine gidecekmisin?Bende bugün gidip bir fizibilite çalışması yapmayı düşünüyordum.
Aleyküm Selam.. inşallah 4 5 civarı orda olurum bir kaç iş var onları halledip atıcam kendimi göl kenarına o zaman beraber çalışıcaz
kardeşim şimdi geldim eve sanırım üç yada dördüncü atışımda tahminimce 2 kilo civarı bir turnayı kepçem olmadığından alamadım dışarı burnumun dibinden o bana ben ona baktım sonra dalga geçercesine kafayı salladı ve bye bye.. sezonu çok güzel bir balıkla açacaktım malesef kısmet olmadı ama yanımda ilk defa gelen bir abi vardı orda tanıştım onun bir bakışı vardı balığa anlatamam :=) napalım rövanşı alacaz elbette ayrıntıları sana istersen yazarım bu aralar güneşli günlerde denemek lazım..