İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    bu sahtenin bir modeli bende var abi bir kaç kez denedim fakat verim alamadım belki farklı sularda iş yapar ama ben burda bir randıman alamadım tabi bir çok kere denemek lazım yinede..
    http://www.avmarketi.com/asp/product/12812/REAL-WOLF-COLLAR-ALIVE-662-12-CM-RENK-3
    linke bir göz at abi..

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İki gün benim için zoridk Hele ki bu zamanlarda mümkün değil, keşke öyle bir imkanım olsaydı:rolleyes:

3. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    keşke jandarmayı arasaydın çaktırmadan..
    zaten sezonun henüz başı olduğundan çok fazla bir hareket beklememek lazım denemeden de olmaz ben meraya gittiğimde yanımda sabahtan beri yemli ve kaşık atanlar vardı hiçbir canlıya rastlamadıklarını söylediler tam toplanıyorlarken bana balık gelince benden daha istekle at çeklere başladılar :)
    kısmet bu iş denemeden olmaz ben her fırsatta devam edicem denemeye..

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Övünç, nasılsın:)
    Gönderdiğin linkteki sahte turnada güzel iş yapar mı Övünç;)

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    saol abi iyilik seni sormalı..
    bana bu ve buna benzer silikon emrahın tavsiyesi daha öncede belirttiğim gibi bulabilirsem alıcam bende mutlaka iş yapar kanaatimce..
    benim tavsiyemde alba toby kaşıklar

http://www.avmarketi.com/asp/product/134515/602-ALBA-TOBY-KASIK-NO-2

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Arzular şelâle, katılımcıların kayiflerine kalmış birşey, ne zaman düşünüyorsunuz kısmetse..! tertip heyeti kim..? kimler katılıyor..!? ;)

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Valla Övünç, herhalde bunların hepsinden tam bir set yapacağım, malzemecide ne bulursam toplarım bu hevesle:D

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Henüz net bir şey yok abi, sadece ön çalışmaya başlayalım diyorum, kimin geleceğinide bilemem, herkesin bir programı veya işi olabiliyor.Büyük ihtimalle tek başıma gelirim, bir c.tesi günü eşimle gelip, pazar çok erken saatlerde olabilir ama bu bir kaç hafta çok zor...
    Ayrıca bu tip org. büyük sorumluluk gerektiriyor ve oldukça yorucu oluyor, arada tek oltayı alıp gitmekte kafa dinlendirmek için çok iyi geliyorreeling

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bana müsade, vakit geçiyor, hepinize hayırlı cumalar, hayırlı geceler:)

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bütün yükü bir kişi, yüklenirse tabiki yorucu olur, aslında herkes kafasına göre nevalesini, şusunu busunu alıp gelse, herşeyi bir kişi düşünmese, bu kadar yorucu olacağını düşünmüyorum, sizin şile yolu uzakmıydıki acaba diyorum yorucu oldu o yanıda var tabiki... sen tek başına gel gelmek isteyen olursa pazar sabahı erken saatlerde, izmite gelebilirler, zor değil yani, mutlaka bir karşılayan olur, hani... :D ;) neyse sen kendine göre bir şeyler düşünürsün, 2-3 hafta içindede havalar böyle giderse sularda baya bir ısınır heralde, güzel olur... :)

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tam çıkmıştım, yatmadan bir bakayım dedim:)

Yanlış anlaşılmasın abi, ben maddi açıdan hiç bahsetmemiştim.Sadece insanları bir araya getirme ve onların başına gelebilecek herhangi bir sıkıntıdan ortaya çıkabilecek sorumluluğu anlatmaya çalıştım, sonra arkadaşlar yanlış anlamasın:rolleyes:
    Yoksa toplanıp av yapmanın keyfi tabiki çok güzel ama her avda herkesle bir arada olmak zaten mümkün değil:)
    Hayırlı geceler Erhan abi, kendine iyi bak, hoşçakalmrsparkle

12. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İsa abi pek fazla açılmana gerek yok sana tavsiyelerim dışında bir iki farklı meps al en fazla (meps=döner kaşık) yeter..
    yemlide verimli olabilecek bir yer ama biraz daha zamanı var sen en iyisi bizden haber bekle balık güzel yapmaya başladığı zaman gelirsin hemde boş dönmemiş olursun başka merada var yine yakın ama sadece yemli ava olanak tanıyan bir yer evelki gün arkadaşım gitmiş ama vuruş dahi alamamış ama eminim eli kulağındadır oranında..
    önümüzdeki hafta 12 8 im sabah işçıkışlarımda 2-3 saat denemelere devam edicem hava durumu müsait oldukça durumları bilgilendiririm size bana müsade hayırlı geceler görüşmek üzere..

13. ONDOROS

ONDOROS Nurullah

En İyi Avı:
    istavrit-mezgit-kefal-zargana-alabalık-sazan-sardalye vb.:)
    eyvallah abi teşekkürler

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    herkese merhabalar..
    bu sabahtan öğleye kadar arkadaşlar çayırköyde canlı yem ve kaşık ile denemişler fakat elleri boş dönmüşler bilginize..

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba Övünç ne var ne yok..!? bak forumda okudum,2. sayfada 31.03.2012 Şile-Kalkan avi denemesi, diye orada kabakoz ve akçakese diyor bir göz gezdir istersen, bildiğin yerlerse, düşünülebilir gelirmi sana bilmem artık...idk hihi

Biraz evvel barışla tlf.da konuştum malum yerde eşkina yapyormuş... ;) açıktanda istavrit alıyorlarmış sandalla... ;) e gidelim dedim sandal tanıdığı varmış, ama işlerim çok yoğun ilk fırsatta gideriz dedii o gebzede yanan, lojistik kargo deposu onun çalıştığı lojistik şirketiymiş... işler yağun dedi, anladığım kadarıyla başını kaşıyacak vakti yok anlaşılan... idk haberin olsun dedim, çayırköydede işler kesat anlaşılan...! :(

16. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Selamun aleyküm,
    Bügün cumadan sonra yusuf'uda alıp çayırköy göletine (gölkaypark) gittik.Göletin bir yakasını baştan başa 2 kere atçek yaparak gezdik ama ne yazıkki takip bile alamadık.
    Konuştuğumuz kişilerden 1 kişi yemli takımla 2 tane turna almış,2 kişi atçek yaparak birer tane ufak boylarda turna tutmuştu.Yani gölet daha verimli hale gelmedi ara ara gidecegim son durumu burdan yazarım.
    Sazan avlanan yoktu sanırım şikayet oldu...
    Bu arada açıkda oldukça iri istavrit yapıyor haberiniz ola.
    Kalın sağlıcakla...:)

17. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    selamlar abi iyilik senden naber nasılsın ?
    banada bugün malum yerden haberler geldi izmarit ispari alanlar olmuş sanırım hareket başladı orayı boşlamamak lazım artık :)
    tamda tatlı su işine sarmaya başlamışken oldumu şimdi :)
    abi yarın için arkadaşım illa gidelim diyor o tarafa 8 4 üm bende bakalım işçıkışı yem bulunabilirse gitme durumları var ama tam kesin değil sana uyarmı yarın ?

18. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm dostlar, nasılsınız:)

Fatih, balık işi sabır gerektirir biliyorsun, inanıyorum ki bu azimle devam ederseniz bu sene kesinlikle trofeleride alırsınız inşallah:thumb:

Övünç, artık balıkla ilgili güzel haberler gelmeye başlayacaktır, umarım hepimiz için güzel geçecek bir sezon yaşarız.Bende bugün Barıştan eşkina haberlerini aldım, güzel günler yakındır:rolleyes: reeling

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aleyküm Selam İsa abi..
    inşallah artık başlaması lazım bişeyler yapması lazım ki lüferde girmiş körfeze hadi hayırlısı..

20. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Herkese iyi akşamlar.
    Açılışı yaptım abi ama tek vuruş dahi alamadım.Kısmet yarına :)