Kardeşim her zaman arayabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ama en güzeli de bu hayvanla mücadeleden sonra geri salmak. Tabi fotoğraflar arşive
Eğer birde şöle 80-90 cm'lik bir tane alırsan kardeşim,aklına ne eşikina gelir ne de karagöz Benden söylemesi.Sonra her çeşit sahteyle doldurursun çantayı.
Fatih kardeşim bu insan bozuntuları ile ben her gidişimde kavga ediyorum. Hemen Jandarmayı arayacaksın gelmiyorlarsa tekrar arayıp bir üstünü arayacağını ve işinizi yapmadığını söyleyeceksin. Taktik böyle işliyor çayırköyde. Bu yüzden çok adam bozuntusuyla kavga etmişliğim var.
Selâmlar övnç, izmarit, istavrit gitmeye değecek gibimiymiş acaba..!? bu ikisine ne yem gerekiyor..!? tavuk eti ve istavrit eti yeterlimi sence..!? yoksa başka yemde gerekiyormu..!? ne yemi bulmayı düşünüyorsunki..!? eşkina içinmi..! neyse sen bir araştır, bende söz vermeyeyim ama gelmek isterim tabiki..!
Şikayet edecektim ama 2 amca ile konuştuk şikayet üzerine kimse gelmiyor falan dediler.Demek ısrarla arayınca bir cözüm oluyormuş. Sende çayırköy'demi avlanıyorsun?
abi izmarit tavuğun yüzüne pek bakmaz mümkünse kurt yoksa sülünes yada midye lazım.. gitmeye değecek kadarmı bilemiyorum abi.. kısmet işi bu ama havanın batıdan esmesi yapma ihtimalini güçlendiriyor.. yarın iyicene araştırayım ben zaten anca 5 buçuk 6 civarı olurum orda olursamda,yusufunda niyeti var sanırım onunlada iletişime geç istersen.. denize gitmezsem çayırköye giderim muhtemelen..
Karides alsak biraz nasıl iş yaparmı sence...? senin kesin gidip gitmeyeceğin belli olsun o zaman bakarız, yusuf belki sağlıkçı arkadaşla gelmek istiyor olabilir..! bilemiyorum..! idk çünkü dün için yusufa yarın balığa gitmek istiyormusun dedim ama hala cevap alamadım neyse... sen bir araştır bakalım, görüşmek üzere, Selâmlar...
ben karidesle hiç denemedim o yüzden bişey diyemem abi.. benim yarın net belli olur artık erhan abi biraz daha soruştururum.. hayırlı geceler selamlar..
abi görmemişim diğer sayfada yazmışın alıntı da değil ya. yarın tam bilmiyorum gider miyim? ama gidersem yazarım abi foruma.
Sabah çayırköy göletinde atçek yaptım ama sonuç sıfır,yemli ve atçek yapanlarda vardı ama onlardada sonuç sıfır.
bende arkadaşlar gelirse ekmezlerse beni akşama doğru at çek denemesi yapacam inş fotograflıyacak bişeyler tutarız
6.30 da meradaydım 2 tur attım sahteleri devamlı değiştirerek 8 gibi ayrıldım.Epey gelen vardı ama tutabilen yoktu.