Demek istediğin nedir anlayamadım..! idk Ne demek istediğini açıkça yazarsan çok daha iyi olur, bilmeden yanlış cevap vermek istemem...Allah cc Selâmı üzerine olsun...
Erhan Amca, Şimdi ben şu şöyle diyecegim,sen yok öyleydi böyleydi vsvs uzarrrrr gider boşverelim,avımıza bakalım.:thumb: ALLAH (cc) selamı cümlemizin üzerine olsun.:thumb:
Tamda sana özel mesaj atmıştım göle gittin mi? diye Bu gün gidesim yok yarın işe gidecegim inşallah sonraki gün gitmeyi düşünüyorum,sende ayarla kendini:thumb:
Heralde öyle olacak dediğin gibi, başka bir şekli varmıki..!? madem uzar diyorsun..! dediğin gibi olsun, ben sadece ne demek istediğini anlamak istemiştim hepsi bu... idk o zaman neden böyle yazma ihtiyacı hissettinki...? idk Neyse sağlık olsun... Her şey gönlünce olsun... Selâm ve Dua ile...
az önce çayırköyden geldim fakat hareket yok 2 saat kadar at çek yaptım takip vuruş yok biraz etraftakilerle sohbet ettim sabahtan beri tek vuruş dahi alamamışlar..
Daha var zamanına herhalde, Bende sabah ordaydım pek tadı yoktu akşam o yüzden gitme ihtiyacı hissetmedim.
Hayırlı akşamlar dostlar, nasılsınız Bu turna sizi biraz uğraştıracak anlaşılan, kendinizi çok yormayın.Balık başladığında zaten haberiniz olur, şu an açıktan istavrit haberleri geliyor.Yarın sabah toplanıp, bir sandal kiralayıp güzel bir org. yapsanıza, getirtmeyin beni oralara
Beni getirtmeyin derken, kendi aranızda organize olun, kızdırmayın beni anlamında söyledim.Sen bir program yap bakalım, abilerinden sana mutlaka cevap gelecektir Sen bu kızılkanatlara niye kafayı bu kadar taktın ya, millet gidecek deniz bulamadığından bu balıklara yönelir.Sizin ayağınızın dibinde deniz var, boşver uğraşma bunlarlamrsparkle
nedense çok merak ettim bu balığı abi ya. tutması güzel gibi geldi. aslında göle bir org. olabilir abi inşallah
http://www.izlesene.com/video/iri-kizilkanat-avi-sapanca-golu/1068504 yusuf bak bakalım kızılkanata hemde nerde yakalandığına dikkat et bu arada kzılkanat 15 mart 15 haziran arası yasak kardeşim bilgin olsun..
Selamun aleyküm İzmitli dostlar Bugün herkes gezmede veya balıkta, buralar çok sessiz, umarım akşama doğru güzel balık haberleri gelmeye başlar
Aleyküm Selam abi..yavaş yavaş başlıyor sanırım bu hafta 12 8 im ama haftaya pazar yada p.tesi akşamı Allah nasip ederse eşkina peşinde koşmaya başlarım İsa abi..
bu hafta sabah iş çıkışlarımda 8 30 12 arası atarım turnayada hava müsait oldukça kovalamaya devam abi,inşallah
bugün turna avı ve piknik gibi için 3 arkadaş gittik göle. tutanlar vardı toplam 4 balık gördüm tutulmuş. biz tutamadık ama