yok yok bir ara bir coştuk saman alevi gibi... şimdi yine eski sessiz günlerine döndü zannedersem... hihi
Allah'a şükür iyiyim.. sende iyisindir inşallah... Demin mahallaeden bayramoğluna gittiler, banada gel dediler ama havaya güvenemedim.. ! her an boşalıcak gibi... eşkinaya gitmiyormusun bugün birinle konuştum malûm yer için yapabilir yaparsada takoz gibi eşkina yapar dedi...! haberin olsun...
Herkese merhabalar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. 2 haftadır çok yokladım turnayı ama takip dahi alamadım. Balık yumurtadan yeni çıktığı için nazlı daha. Bir süre ara verdim ama haftaya bir yoklama yaparım. Bende sitelerde malzeme bakıyorum. Sahte vb. Balık tutamayınca,kaşıntı tuttu,harcama yap,sahte çantan daha fazla dolsun diye
iyilik sağlık abi saolasın.. keşke gitseydin oralar yapabilir bişeyler.. valla abi bugün istanbula gidicem akşam 7 gibi dönmüş olurum aslında hadi gidelim dese biri kalkar giderim bencede bu ara yapma ihtimali yüksek bakalım kısmet nasip artık işlerde çok yoğun bu aralar bilgisayarı bile zor açıyorum..
Şimdilik dediğin gibi çayırköyü deniyorum Fatih ama balık daha derinde. Su oldukça soğuk.Şimdiye kadar dayanamaz tulumla suda bulurdum kendimi ama sular ısınmadı daha.Hasta olmaya gerek yok. Bakalım ilerleyen günlerde şansımızı deneyeceğiz.
herkese selam olsun yaklasık 3-4 senedır bu platformda yım ıstanbuldan tasındık 6 -7 ay oldu kocaelıye tasınalı ama ava cıkamadım nerde ne cıkar bılmıorum gercı az cok nereden ne cıkacagını tahmın edebılıorum ama platformu takıp etmem lazım bolgenın yabancısı degılım memleketımdır ızmıt ama suyun ustunu bılıorum altını bılmıorum...arabayı da satınca fırsat bulamadım hıc balıga cıkmaya....hepınıze selam olsun bol trofelı avlarınız olsun artık buradan paylasımlara dostluklara devam edecegız....saglıcakla kalın
İzmit'e Tekrar hoşgeldiniz... buradan birbirimizi takip edersek, belki izmit'li amatör balıkçılar olarak birbirimizi tanıma ve zaman zaman balığa gitme şansımızda olabilir... Selâmlar, iğneniz balıksız kalmasın...
hoşgeldin mehmet kardeş bizler fırsat buldukça bir araya gelmeye çalışıyoruz yeni yeni katılımcılarla daha güzel organizasyonlar yaparız inşallah aramıza hoşgeldin burdan takipte olursan az çok bilgi edinirsin körfezle ilgili yine sormak istediklerin varsa buyur yardımcı olmaya çalışırım,çalışırız şimdilik tam bir hareket yok denizde ama tahminimce en geç 2 hafta sonra hareketlenir.. körfezimiz biraz kovalarsan gayet verimlidir,sağlıcakla kal..
merhabalar kardeşim umarım seninde keyfin yerindedir.. sanırım bu sezon gölkayda bir tek benim şansıma bir turna denk geldi aramızda şu ana dek tatlı suya biraz acemi olan biri için umut veriyor bana keşke kıyıya alıp resimleyebilseydim paylaşabilseydim.. malesef kış aylarının çetin geçmesi biraz daha beklememize sebep olacak inşallah en kısa zamanda güzel bir trofeyle boğuşursun kardeşim görüşmek üzere selamlar..
Hoşgeldin Mehmet, Arkadaşlarında bahsettiği gibi forumu takip ettikce nerede nasıl gibi sorularına cevap bulursun ama yinede takıldıgın yerler olursa sor bir yardım eden bulunur.
Kaçırdıgın bir tane vardı o mu yoksa başka tutabildin mi? Malumunuz havalar daha soğuk ve yağmurlu gidiyor şimdilik turna zor. Kal sağlıcakla.
aynen o başkada denk gelmedi henüz zaten yağmur rüzgar gidemedim bu aralar.. sağlıcakla kal görüşmek üzere..