Herkese iyi akşamlar abilerim,arkadaşlarım. Herkes bir yerlere planlar yapıyor. Balık olmadı fuar Bakalım pazara az kaldı. Allah vere de yağmur yağmasa. Ben ne zaman sezon açılışına bir hevesle hazırlansam,sucuk gibi olup dönüyorum. Pazar günü 21 derece gösteriyor hava,inşallah öyle olur ve güzel bir açılış olur. Herkese rastgele.
Teşekkürler, bizde iyiyiz, birde balık başlasa daha iyi olacağız.Bakalım bu haftasonundan itibaren başlıyoruz denemeyereeling Merhaba Emrah, Allah gönlüne göre versin kardeşim Üşütmedikten sonra ıslanmak çok önemli değil Avların bol olur inşallah, turnaya ziyaretine gelmeyide çok istiyoruz, kısmet diyelim artık
Onlara kendi sayfalarından şahıslarına münhasır selam veriyoruz abi. Sende tam ortada kalıyorsun işte 1/3 izmit,1/3 istanbul 1/3 de hemşerim ( ısparta'dan) :laughing:
yok abi okulum bu sene bitiyor ya inşallah devam etmek istiyorum okuluma yine kocaeli'de hayırlısıyla inşallah olur yani dualarınızı bekliyorum
Abi buradayken görüştüğümüz gibi bir hafta sonu organizasyon yapacağız. Havalar biraz daha ısınsın da tadını çıkaralım. Zaten balık sezon başında nazlı oluyor.