Övünç benim dediğim güzel balıkları, marinanın aol ucundan alıyorduk, soğuk, yağmur yağıyor, yem zor takıyorsun iğneye, yakaladığımız istavritler avcumuza sığmıyordu mübalâğa olmasın ama ithal uskumru gibi iridiydiler neredeyse..! şimdi nerede öyle istavrit arada bulasın...idk güzel günlerdi...
Ve Aleykümselâm; Çok şükür iyiyiz, keyifler iyi, gün sayıyoruz, 14 günmü kaldı nisana.... Sende iyisindir inşallah... Selâmlar...
geçen yıl mayısta öyle iri yaptı sonra azalarak kayboldu azmanlar kıyıdan.. inşallah bu senede olur.. bu arada pazar akşamı balığa gitmeyi düşünüyorum tabi yem bulabilirsem katılmak isteyen olursa yazışalım..havada iyi görünüyor gündüz 14 gece 0 a kadar düşüyor rüzgar güneybatı tamda istediğim yönden bana müsade abi herkese hayırlı geceler..
Naber Övünç nasılsın? Sen baya niyetlenmişsin.Benimde aklımda var gitmek ama yem işi biraz sıkıntılı. Duruma göre bakalım.Pek yemci bilmiyorum tavukçudan başka ama bende bir bakınayım.Bende sana eşlik edebilirim.
Fırsat buldukça bende bakıyorum ama aradığım yelek şu tarzda; http://www.effebalik.com/BALIKCI-YELEGI-BEYAZ,PR-863.html Bir abim kullanıyor,oldukçada memnun. Diğer rengide olabilir ama fiyatlar çok değişken. Bir abimden 60-70 TL arası olduğunu duymuştum. Herkes kaptırabildiğine fiyat yazmış.Sanırım distribitör Güreller av.
Balık malzemesi satanların hemen hepsinde yem satışı oluyor, birde cumhuriyet parkının lise tarafı değilde diğer tarafından yukarı çıkarken solda MARMARA YEM var, orayada bakabilirsin...
Bende nereye kayboldun diye yazacaktım neredeyse... nisanmı yani nisana kadar arama sormamı demek istiyorsun yoksa... idk
Ne demek abi, tabiki görüşelim de, zaten iki tane hafta sonu kaldı Balık nisandan önce başlamaz, hayırlısı bakalım artık kısmet... reeling
Hayırlısı Allahtan...Çarşambaya kadar pazardan itibaren dedikleri çıkarsa tam bahar havası, 4 gün 19-20 derece sıcaklık diyor.... böyle olursa hava birşeyler olabilir....
İyim abi,sizler nasılsınız? Nisanı dört gözle bekliyoruz. İlk fırsatta da hep beraber mangal-piknik-balık tutma üçlüsünü yapacağız.