abi selamlar kısmetse arife günü mekandayım hafta sonu net şekilde yazarım zaten gelmek isteyenler olursa bir araya geliriz.. niyetli olmaz olurmuyum abi kurtlar kaynaşıyor bizim çocuklardan haber gelmedi akşamda görüşemedim bakalım neler almışlar öğrenicez..
ayıp ettin yahu zaten açık açık yazıcam hafta sonu gelmek isteyen herkes buyuracak sözümüde unutmadım ben takım vericem sana mırmır varsa garanti
Övünç malûm oğlan gurbette, o gelecek bayram iznine, pazartesi istanbula gideceğiz gibi alacakları var, bende gitmişken bir düz kamış düşünüyordum ona bakacağım gitmessek bakarız artık, o günde arife malum... idk kısmat diyelim, Selâmlar...
Bu kadar duvarlara kafa atacak kadar sinirlenmene gerek yok...! Övünç öyle biri değildir...! MERT..! tir..! dürüsttür...! bana benzemez yani...! kendine sıkıntı yapma...! Nasip olurda bir araya gelip sohbet imkânımız olursa sende görürsün...! İki iğne bağlamak..! iki düğüm atmakla...! ne acemilikten kurtulunuyor..! nede, USTA...! OLUNUYOR...! Rahat ol... Görüşmek dileği ile Selâmlar...
çarşamba sabahı oltaya gelenler.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
vay şahinim maşşallah açılış senden bakalım devamını da getirecekmiyiz afiyet olsun.. mehmette yokmuydu bişeyler gerçi yarın işte görüşür konuşuruz.. hayırlı akşamlar..
anladım abi p.tesi ben mekandayım mırmır mekanında inşallah doğum günümü kutlamaya gelir balıkçıklar o akşam benden balık bekleyen bir ailem var umarım şansım yolunda gider haberleşiriz yine görüşmek dileğiyle hayırlı akşamlar abi..
İnşallah senin için bol ve bereketli bir av olur... reeling hooked Bayramda bir gün 3'ü 4'ü gibi herkeze uyabilecek bir zaman ve saatte tanıdıklar ve tanışmak isteyenler bir yerlerde buluşsak bayramlaşmak için ve birlikte olmak için nasıl olur... diye aklımdan geçti..! rağbet görürmü acaba... Görüşmek dileği ile Selâm ve Sevgiler... mrsparkle
övünç ,pazartesi gidecekmiş, benıde alabılırsen beraber gıdebılırız. malum 95 evlerden oralara gıdemem. beraber balığa gıttığım arkadas bayram dolayısıyla mersıne gıdecek.
Denizdeeeennnnnn .Özkan Trafo imalatçısında proje mühendisi olduğuna göre Elektrik mühendisisin sanırım.
yooo.bizim sektorun okulu yok.yanı fason üretim yapıyoruz. ben makına öğretmenıyım. kaçamarmara ile ilgili soru sormussun başka bir sayfada oraya gerklı bilgiyi verdım.
Tebrikler, özellikle trofe istavritler çok güzelmiş, körfezde mırmırın av vermeye başlaması sevindirici bir haber, daha nice keyifli ve bereketli avlar dilerim.
Kavaklı sahilde 3 gece arka arkaya yaptığım mırmır denemeleri malesef olumsuz.Avda geçen süre 3-4 saat arası.Pek balık alanda yoktu.Mırmır keyifsiz
bugun 60 evler dekı batıgın oraya gıttıM.dun 3 kısı MırMır alMış.1 kısıde 2 tane kırlANgıc yakalaMış.kırlangıçlARDAN 1i- 4.5 kg-diğeri 5.2 kg ıs.tutan kısıyı bugun ogleden sonra 95 evler sahılde gorup tanıştıM.95 evler sahılde bugun saat 15:00 ile 18:00 arası 6 tane kırlangıc-ve bır o kdarda pısı aldılar.ben sadece seyırcı olarak gıttıM.ıstavrıtı ye olarak kullanıyorlar.taaa karsıdan bıle buraya tutMaya gelıyorlarMış.orda tanıstıklarıMdan aldıgı bılgı:herekeden Eşkına çıkıyoMuş. yarın yıne gıdeceM.bu sefer bende atacaM.bılgılendırMeye devaM edeceMMMM