(Dişli Sezon Açılışını Yaptım) Uzun bir aradan sonra nihayet balıklar yüzünü göstermeye başladı. geçen hafta içinde bir kaç kez uğradığım kavaklı sahilinde balık tutmak bana nasip olmadı ama sağımda solumda bir çok kişi mırmır, minekop, kırlangıç ve hatta bir tane de karagöz yakaladı. bu arada karadeniz kıyılarından da lüfer haberleri gelip duruyordu kulağıma. Kavaklıdaki şanssızlığımın verdiği gazla Cuma günü akşama doğru karadeniz kıyılarına attım kendimi. gün batarken kaşık ve sahte denemelerine başladım. avlandığım yer biraz yüksekte (4-5 mete) olduğu için ilk iki kofonayı suya düşürünce gözüm iyice karardı banghead ve tehlikeli sayılabilecek bir yoldan su seviyesinin 30-40 cm kadar üstünde gözüme kestirdiğim küçük bir düzlüğe indim. ve daha ilk atışta 50cm civarındaki ilk balığı kovaya gönderdim. 10 dk kadar sonra ilkinin ikizi sayılacak kadar biri daha aldı kovadaki yerini. 10-15 dk sonra hava iyice kararmaya başlayınca tehlike bölgesinden çıkıp daha uygun bir yerde yemli denemeye başladım. gece 23:30 a kadar tek bir vuruş bile olmadı lüfergillerden. ben de toplanıp arabaya geçtim. Sabah altıda uyanıp tekrar at çek yapmaya başladım. yine peş peşe 2 güzel sarıkanatı (28-30 cmc civarındalar) kandırmayı başardım. günün süprizi de finalde sahteye atlayan zargana oldu mrsparkle kıyıya 2 metre kala zargana neredeyse uçarak gelip yapıştı sahteye:laughing: Gece yakalanan babaların fotosu aşağıda sabahkileri ise telefonun şarjı bittiği için görüntüleyemeden deniz kenarında temizledim. herkese berekeketli avlar. Uploaded with ImageShack.us
öncelikle tebrikler hocam siftahı yapmışsın.. p.tesi sabahı kavaklıya gitmeye niyet var ama şimdi öyle bir rapor yazmışsınki dişlilerde cezbetti beni devamına rastgelsin hayırlı geceler..
ne çektin be Muhammed...tebrik ederim dostum.yalnız bak ben memleketteyken aldın aldın balıkları yoksa ben gelince kalmaz sana o balıklardan hihi bu arada balıklar M.United mi ne???
Uzun zaman oldu kardeşim görüşemedik. Bende özledim beraber av yapıp muhappet etmeyi. İstavrit tatsız ama mırmırı beklemekteyim. Evet benim kamışta roder ama sensei mi bilemedim. Kamıştan memnunum, Atış erimi de gayet iyi. Boğazda da denedim, başarılıydı. Yanlız mırmır mekanında 100 g kurşunla çok sağlam çalışırsın kardeşim.Biliyosun açıktaki balık iri oluyor orada.
İsa abicim nasılsın?Umarım iyisindir. Ben bu bayram hanım köylü oldum.Hanım'ın memleketteyim bacanaklarla. Döndüğümde bir org. yapalım abi.Bugün forumd bir haber vardı, narlı da bir kaza olmuş.Denizin üstünü yağ tabakası kaplamış. İhmali olanları allah bildiği gibi yapsın diyorum. Fotoğrafta birinin elinde ölmüş mırmır vardı.
Erhan abi ben şehir dışındayım. Hanımın memlekete geldim. Döndüğümde bana uyar abi.Bir org. yapabiliriz.
İzmitte olsaydım bende katılmak istedim. Sizleri görmeyeli uzun zaman oldu. Eğer toplanırsanız iyi eğlenceler.
Muhammed hocam ellerine sağlık. Avlarının devamını dilerim. Ahmet hocanın söylediklerine kulak vermek lazım. Memeleketten dönene kadar, hazırlığı yapmak lazım.
Selâmün Aleyküm nasılsın...? Bayramda neler yapıyorsun varmı hazırda bir proje falan... Bayramda diyorum bir gün belli bir satte tanıdıklarımız ve tanışmaka isteyenler olarak bayramlaşma tertip etsek nasıl olur...? Bayada görüşmedik hem bayramlaşma hem muhabbet olur diyorum... Selâmlar...
aynen kardeşim.. mırmır pisi denk geldi bugün bana arada kırlangıç azımsanmayacak kadar var kardeşim,denemeler başlamalı,fakat sıkıntı şu halen yosunlunma var sanırım 2 haftaya kadar fena patlama yapar balık.. kıyıda gezinen azmanlarlada gözgöze geldim bugün teke katliamı yaptılar bugün siftahını yaptı kamış memnun kaldım.. görüşmek üzere selamlar hayırlı bayramlar..
resim yüklemeyi beceremedim sanırım ama alttaki adreste bugün aldığım mırmırlar... http://imageshack.us/photo/my-images/268/62jl.jpg/
Maşallah, ne yaptın sen Övünç... Tebrikler, balık boylarıda çok güzelmiş, devamı ve daha güzelleride nasip olur inşallah Ayrıca doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara kardeşim Cümleten siz İzmitli dostlarında bayramını kutlarım. Kaan bey tebrikler, güzel mırmırlar, avlarınız her daim bereketli olsun.