bu sabah 06 .20 de kavaklıda mırmır alındığını gördüm yemci yoktu ordan ulaşlıda yem süzdüm goncanın çıkışında 10 : 20 de ayrıldım kaya balığından başka bişey yok ordan değirmen dere tel adamın sol tarafından attım tık yok oradan beton iskeleye geçtim şükür 600 gr lık bir mırmırı kandırdımreeling hooked her yerde çif olta attım biri lüfere yem istavrit ve zargana ama tık yok ne lüfer ne kırlangıçcyrr bu arada yağmur hiç dinmedi ve açıkçası bir damlasını kaçırmadım
sağolasın kardeşim.. kamıştan genel anlamda memnun kaldım güven veriyor,malesef başka vuruş olmadı daha sonra yer değiştirdik yine vuruş yoktu ama biz gelmeden önce epey hareket olmuş kırlangıç ve mırmır alan olmuş orda da.. benin hafta tatili şu an p.tesibu hafta gece vardiyasına başlıyorum belki bir sabah iş çıkışı bir deneme daha olabilir.. inşallah denk getirir beraberce bir organize oluruz.. benim diğer kamış ryobi komatsu kesinlikle memnun kalırsın.. bu arada mekan tahmin ettiğin gibi bizim mekan pisi 3no fudo circle a,mırmırda 1 numara owner circle a geldi.. bu ara mırmır kaçaya daha bir rağbet etmekteymiş bilgin olsun.. görüşmek üzere kardeşim selamlar..
abi epey bir zorlamışsın ama olmayınca olmuyor işte yinede boş dönmemişsin tebrik ederim.. yağmur da mübarek 1 dk durmadı gitti bugün.. lüfer ne zaman başlar acaba burda karadeniz verimliymiş yarın için teklif ettiler ama malesef müsait olmadığımdan gidemiycem.. görüşmek üzere abi selamlar..
pazar günü aldığım mırmır arkadaşlar az sonra eşkinaya gidecem sabahlayıp mırmırada takılayım diyorum Uploaded with ImageShack.us
abim valla guzel bır balıkmış,benım gıbı yenı başlayanlar için boyle balıklar hayal gıbı.daha ırılerı dıleklerımle.
bütün kıyı şeridi av veriyormuş seç beğen at oltanı çok ta uzakta arama 60 evler 95 evler falan yapıyormuş..
evelki gün arkadaşım 8 parça aldı sabahtan kısmet işi belli olmaz ama yakındır geçen seneki gibi bir akın tetikte olmak lazım..
29 unda görüşürük allahın izni ile. bana özelden mekan-lüfer için gerekli malzemleri yazabılrsen cumartesı alıp 29 unda gelırım.
Uyarmayı boş ver nerde iyi balık çıkıyorsa onu söyliyebiliyorsan söyle...! 5'te kalkmak koyan adam, gitmez zaten..! kendine sıkıntı yapma..! boş ver...! akışına bırak...! RASTGELE...!
Askeriye dışında körfezde nerede ne çıktığını bildiğini söylemiştin gibi aklımda kalmış yanılmıyorsam... gitmeden balık tutulmazki zaten...!