övünç 8 balığı gördünmü ? ve nereden almış ? çünkü sabah bizde atçekte idik hiç öyle 8 balık alan görmedik
Merhaba, İlhan, nasılsın inşallah iyisindir...! sende olmasan yandık zaten, tahmin ettim, ne varsa eşte dostta var zaten, teşekkürler bilgi için... Selâmlar... :thumb:
Yer bilmek ayrı bir konu.Herkes kısmetini alır.Bildiğim yerlerin hepsinde balık var.Bende bir şanssızlık var bu sezon
aynı arkadaşım dün sabah 2 adet 30 ve 31 cmlik balıklar aldı ve resimlerini gördüm zaten sağdan soldan duyduğum her şeyi buraya yazacak biri değilim beni tanıyan çok iyi bilir.. balık sabah suyunda var şu ara.. vardiyalı çalıştığımdan şu ara kendim deneyemiyorum ama inşallah salı sabahı deneyeceğim şansımı.. hangi saatlerde denediğinizde önemli 5 30 ile 7 30 arası harici ise boşuna uğraşmayın zaten..
Balık varsa, tutamıyorum diyorsan sende bir şansızlık değilde, başka durumlar var demektir bilinmez...!
yav ovunc 5 30 ile 7 30 arası harici yav sen cıddı mısın? çok erken değil mı? 5:30 gıbı karanlık olur amaaa
Ciddi, ciddi...! Şaka falan zannetme... hihi 5.30 da orada olmakta fayda var hava aydınlanmadan... Senin için çok erken bir saatmi yoksa...!?
Erhan abi nasılsın , abi bayramdı,okuldu ses çıkaramıyoruz pek birde bizim kötü olta yarı yolda bıraktı bizi çapari sallarken bu yüzsüğü kırıldı,makina kolu çıktı... Makinayı yaptım ama kamış benlik değil bende gücüm yettiğince bir şeyler aldım bakalım. Cuma akşamı ev arkadaşımla marinaya bakınacağız bir de henüz pek büyük balıklar yok sanırım geceden kalmasıda düzenimizi bozuyor baya göze alamıyoruz pek sabah suyu denilen vakitler çok zahmetli geliyor
Hasan iyiyim, sağol, sen nasılsın hiç sesin çıkmaz oldu, bende heralde yıldızı barışmadı diye düşündümdü...! idk hihi Makina ve kamış seni bırakmışta sen makinayı ve kamışı bırakamamışsın anlaşılan..! cuma yani yarın kaçta orada olacaksınız belki bende gelirim hiç belli olmaz bende çoktandır gidemedim. Artık karar senin tercihini yapacaksın...idk hihi Cevabını bekliyorum, Selâmlar...
aynen öyle lüfer işi sabah suyu biraz zahmetlidir geçen sene en son lüferleri 5 45 ile 6 45 arası almıştım 3 adet 8 den sonrada zaten hareket olmazsa yemliye geçeriz o da öğle sıcağı basana kadar ne yaptı yaptı sonra akşam suyuna kadar tık bile demez
kardaş yeterkı balık olsun,uzaya giderim bennnn bide araba alsammm varmı yakın dostlarda temız araba.
Olur mu abi estağfirullah aksine memnun oldum akşam 7 gibi oluruz sanırım marinada gelirsen bekleriz belki senin şansına istavritten başka balıklarıda keşfederiz
duyum ayrı, görmek ayrı ondan sordum zaten övünç, 2 hadi bilemedin 3 balık gördüm yalan değil..8 balık çok çok iyi akşam suyu ve sabah suyunda aldığımız balıklar 3 ü geşmedi şu an .. bırak 5 30 u 5 te orda olduk, bir iki sabah geç saate yaptı balık 7,30-80 arası..