yav hanı mırmır paylaşımları. yok mu balığa çıkan? mırmır bıttı mı? var mı devam ettiği yönünde bilgisi olan? boşuna hafta sonu gıtmeyelım.
23.11.2013 kavaklı raporu; sabah 06:10 gibi atıma başlanmış,11:30 da sonlandırılmıştır. ben ve Deniz bey toplamda 15 adet mırmır yakalanmıştır. 11:30 da eve dönerken hala balık vardı(işimiz olduğu için dönmek zorunda idik) ayrıca orhan abi senide aynı gün içinde 2 defa bılgılendirme yaptıkkkk
bu nasıl bir tahmın,valla helal olsun. tam tamına 15 adet mırmır profilimi 18 mırmır olarak güncellıyoım heheheheh
vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler ,ayrıca benim tahminlerim oldukca güçlüdür :laughing: :laughing: sanki senin çektiğin balıklar biraz bayat gibi karadan falan mı çektin onları
Maşşallah Özkan abi ve Deniz abiye, bereketli av olmuş.. Denk getirirsek yeniden beraber avlanmak isterim. Muhabbetinizi özledim vallahi.. selamlar saygılar..
Yarımca sahili ve Hereke'de yaptığımız atçek çalışmaları olumsuz sonuçlanınca Karadeniz sahillerine levrek için gitmeye karar verdim.Sercan'ın da ifade ettiği gibi Körfez atçek için kurumuş.Neyse lafı uzatmayalım Pazar sabah karşı 03:30 da kalkarak 04:15 de Yarımca'dan yola koyulduk.İki arkadaş 05:30 da denize vasıl olduk ama karanlıktan hiçbiryer görünmüyor.Yaktık fenerleri şöyle bir keşif yaptık ancak kayalıklardan denize inmek mümkün değil.Oraya bak buraya bak derken neyse bir plaj bulduk onun yanından yolu takip ederek kayalıklara ulaştık.Burası benim için ideal görünüyordu.Aslında plajda idealdi ama kayalıklar beni daha bir cezbetti.Ufak bir keşif yapayım derken karanlıkta farketmeden çoffff diye suya içine basdım,sağ ayak buz gibi suyun içine daldık.Bileğe kadar suyun içinde banghead dönene kadar ayağım buz kesti valla.Havanın hafif ağarması ile başladık atçek yapmaya.Süper iki vuruş aldım hatta birinde balık yan döndü muhteşem bişeydi ama iğneden kurtuldu.Başkada bir şey olmayınca sabah 9:00 da geri dönüp geldik.Ama Karadeniz sahilinden mutlaka levrek raporları ile karşınızda olacağım.İzlemeye devam ediniz. mrsparkle
30.11.2013 Kavaklı raporu; Deniz bey ve ben toplam 22 adet Mırmır yakalanmıştır. bunlarda fotoları. bu sezon 30 adet Mırmıra ulaştım.heheheheh. sıra lüfer ve Eşkınada. herkese rastgelsin.