Nerelerde görüldüğünü bilememde, muhabbet ederken malzemecide var olduğundan bahsetti biri, sandalla arayacaksın diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam tabi, Google amcaya yaz, palamut avı nasıl yapılır diye cevap hemen gelsin... Dersler ne alemde, çalışıyormusun..? motorla ne zaman çıkıyoruz..? artık seni 2-3 kiloda kesmez.. 5-6 kilo olsunki en azından, bir şeye değsin... Bugün çarşıda 1.5 kg 10 tl.ye satıyordu biri olta balığını... sabaha karşı marinada çapari iyi balık yapıyormuş haberin olsun...
Dersleri, aksatmada gerisi önemli değil nasılsa ayarlarız, hafta sonu derken hangi gün ve saat olabilir sana en uygunu...?
AH...! AAAAHH...! hihi HOCA VERİR TALKINI, KENDİ YUTAR SALKIMI... idk hihi :laughing: :laughing: :laughing:
abi valla tam bilemiyorum şimdiden. şehir dışından bir misafirim gelecek, kendisi asker izne geliyor ona bağlı birazda inşallah onunla beraber katılırız reeling
herkese merhabalar.. bir kaç gündür iş yoğunluğu ve hayırlı işler sebebiyle pek giremediim foruma keyifler iyidir umarım.. bu sabah iş çıkışı fabrikadan 12 kişi ani bir kararla motorla açıldık ve kısmetime 5 kilo balık düştü aşağı yukarı herkes bu civarda balık aldı ama teknedeki en kısmetli yada işi bilen diyebiliriz bendim sanırım kullandığım ana beden 0 28 çapari çok ince ve sarıya yakın açık yeşildi ve inanılmaz çalıştı.. herkese rastgele diyorum sağlıcakla kalın..
Maşallah, Övünç kardeşim tebrikler, ellerinize sağlık:thumb: Hiç foto almadınız mı avlanırken, ortamın güzelliğinden hiç şüphem yok, ayrıca balıklar biraz daha büyüdü mü
teşekkür ederim abi saolasın.. arkadaşım bir kaç kare çekti eğer paylaşırsa resimleri alırım koyarım sayfaya abi.. balıklar büyümeye başladı arda irice sardalyalarda geldiği oluyor hatta bir kişi oldukça iri bir mezgit çekti..
Aman ne güzel, nihayet büyümeye başlamış:hungry: Ayrıca tebrikler, Allah devamına erdirsin kardeşim:thumb:
Bu daha güzel bir haber, o zaman sık sık bu tarafa gelirsin, İstanbulu tavaf ettiririz sanareeling Tabiki yenge izin verirsehihi hihi
tabiki abi kaçarmı yahu.. yok abi sıkıntı olmaz bizim gibi balık sever bir aile zaten artık sarıkanatları bensiz çekmek yok ona göre
http://img842.imageshack.us/img842/616/54546810150891528913953.jpg günden bir kare sıcaktan bunalmış haldeyim keşke şu deniz biraz temiz olsa da atlayıversek diyorum içimden bana bu akşamlık müsade size hayırlı geceler bana hayırlı işler sağlıcakla kalın..
Tamamdır, 200 gr kurşunla atış pratiklerine başla, bir o kadar da akıntıyı hesap et Denizin rengi hala çamur gibi mi İnşallah bir gün tertemiz görebiliriz körfezin suyunuda Hayırlı geceler