Abi gece yemli çıkıyor ama aynı balık hiç istemiyor canım İstavritten başka şöyle 20 cm ve üstü balık tutmak istiyorum artık Ayrıca bu saydığım balıklar nereden çıkar bilmem ki onu siz değerli abilerim bilir diye düşünüyorum Çünkü geleli 1 sene oldu daha İzmit'e Ama İzmarit Hereke'den çıkıyor diye biliyorum (derin olduğu için)
herkese merhabalar.. ani bir kararla balığa gitmeye niyetlendim dayıma sözüm var onuda alıcam yanıma ve hep gittiğim merama gidicem gece 12 ye kadar orda olurum gelmek isteyenler buyursun gelsin.. inşallah güzel balıklarla eve döneriz görüşmek üzere..
evet bu akşamki balık avımız aşırı rüzgar ve gerçekten koca koca dalgaların ıslatmasıyla kısa sürdü fakat gayet verimli geçti diyebilirim toplamda 130 adet istavritle eve döndük seyrek kıraça geldi onun haricinde istavritler gayet iyiydi.. çoğunluğu çapari ile yakalandı az bir kısmı yemli olarak yakalandı.. tazecik boru kurdu beni eşkinaya at diyordu ama malesef dayımın aşırı üşümesi ve hazırlıksız gitmemiz sonucu eşkinaya bakamadan geri döndük.. benden şimdilik haberler bu kadar..
bu gün gölcükte çok ciddi istavrit vardı 1 saatte karagöz kamışımla 2 kilo civarı tuttum geçen haftaya göre balıklar iriydi tekleme kıraça vardı
erhan abi askeriyenin içinden karadan attım buradaya yeni taşındığım için pek kimseyi tanımıyorum bağlanacak yer sıkıntısı yüzünden tekne olayıda benim açımdan sıkıntılı
arkadaşlar buraların huyunu suyunu bilmediğim için bir konu açtım tavsiyelerinize ihtiyacım var konuma ilgili yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Askeriyenin demişsin, görev askerlikle ilgilimi yoksa..!? Benim çocukluğum o askeriyenin içinde geçmişti, ama o zamanlar böyle değildi tabiki, az çok kavaklıyı gölcüğü bilirim, akrabalarda olduğu içinde gelip gittiğimden yabancı sayılmam, yardımcı olabileceğim konu varsa seve seve olabilirim....
Yusuf, naber, imtahanları kolayladınmı..? balık durumları ne alemde, ben bu akşam pamukovadan dönüyorum, haberin olsun...