İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Eeee, gözün aydın, geçmiş olsun, inşallah sonuçlrıda iyidir... :D Ne zaman gidiyoruz o zaman motorla istavrite...? ;)

2. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    sağolasın abi :) yakın zaman da gidelim inşallah abi

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yakın zaman derken...! idk Ne kadar yakın bir zaman meselâ... ? hihi ben bu pazar ve önümüzdeki pazar günleri doluyum , ama diğer günlerde şimdilik bir sıkıntı yok... ;) reeling hihi

4. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    abi bakalım okulda bir kaç iş daha var onları halledeyim buraya yazarım ben inşallah veya sen yazarsın şu gün gidebilirim diye ona göre ben cevap yazarım inşallah

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sıcaklardanmı nedir... ! idk İZMİT kurumuş...! Ses YOK..! :confused:

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yusuf ne yapıyorsun yarın balığa gidelimmi..? reeling motorla..! ;)

7. TheHawk

TheHawk Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    Yeniyim ama okuma ve alba meşhur :)
    En İyi Avı:
    2 kg fazla istavrit,3 kg fazla mezgit
    S.a nasılsınız iyisinizdir *** :)
    Balık durumları nasıl ?

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Alkeyküm Selâm...
    Nerelerdesin sen...!? sesin soluğun çıkmaz oldu nedense...!? ;)

9. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    Abi selamlar ve hoşgeldin..
    Nasılsın keyifler nasıl ?
    ben malum işler sebebiyle koşturmacaya devam az önce ist.dan geldim 4 te işe gidicem..
    haftaya 8 4 üm mekanı yoklarız beraber birgün haberleşiriz..
    yarın yine ist.a gidicez geç döneriz hafta arası bir gün yaparız bişeyler marina durumları nasıl ordan kefale atmak var niyetimde..
    sağlıcakla kal..

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Aleyküm Selâm Övünç...:D
    Balığa gidemeyince keyifler pek iyi olmuyor, ne kadar iyi olsada... :( ;) nerelerdesin sen kaç gündür bakıyorum senden ne ses nede görüntü var...idk bende kızdıracak birşeymi yaptık acaba diye düşünmeye başlamıştım, artık telefon etmeyi bile düşünüyordum ki mesajını gördüm...:D
    Senin bu istanbul işleri şimdiden böyle olursa iş bittimi, yüzünü zor göreceğiz gibime geliyor... :D Bizde yarın pendiğe gideceğiz tanışma daveti hem nişan var, bakalım...Akşam ben marinaya gidecektim ama uyku bastırınca vazgeçtim...marinadan kefale etmak istiyorsan evde balık varsa ayıkladığın artıkların veya balık pazarından bulabilirsen biraz artık, kımızı bir soğan çuvalına koyup marinadan ağzını sıkıca bağlayp denize sal içinede bir taş gibi ağırlık koy, ondan sonra kefalleri bekle...;) kaya balığı, istavrit balık bağırsağı hatta tavuk eti bile işe yarar iğneye takmak için, güzel kefaller alabilirsin, hafta arası birgün deneyebiliriz istersen... ;)
    Yarın dönelim bakalımda akşamı veya p.tesi gece marinaya gidebilirim, marina ve bizim oradaki küçük taş iskele sabah erkenden güzel çapari yapıyormuş reeling hooked gidemedim gerçi ama niyetindeyim gitmek için.. Selâm ve SEvgilerimle Hoşça kal, Allah cc Emanet ol... :thumb: mrsparkle

11. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    ya abi sorma işte yok takıydı çiçekti böcekti çikolataydı derken bayağı dağıldım bu ara :) pek bakamadım forumada..
    yarın inşallah istemeye gidiyoruz bizde bak nasıl denk gelmiş aynı güne vardır bir hayır Allah tamamını erdirsin sizin içinde benim içinde :)
    benim nişanda inşallah 14 temmuzda olacak kısmetse..
    yok abi olurmu ya ne kızması :)
    balık işlerine her zaman vakit ayırırız abi yeterki şu koşturmacalı işler bitsin..
    bu hafta marinaya yada mekana operasyon yaparız,hatta bir akşam birine bir akşam birine bile gidebiliriz..
    acaba şu baba kefaller benim su üstü sahtelere atlarmı bir kaç yerde okumuştum çünkü kefal yavrusu sahtelerim var denemek lazım..

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    E kolay değil bu işler, çiçek böcek işleri, inşallah yarın hayırlısı ile tamamına ersin diyelim, Allah cc kolaylık versin, bizim işte kardeşinin nişanı var bizede davetiye göndermişler, tanışmış oluruz diye, hayırlısı bakalım, bizim gideceğimiz yerde pendik yani yakın yerlere gidiyoruz, kayın peder olacak kişide balık sever anladığım kadarıyla, tekne falan almaktan bahsediyorlardı, velhasıl baya bir benzer yanlarımız var... :D
    marinaya kesinde, mekânın durumu nasıl acaba eşkina yapıyormuki yapıyorsa gidilir, demin gölcükten muhammed hocayla görüştüm, mesajla, öğretmen olduklarından işler yoğun diyor, anca 2-3 kere balığa gidebildim diyor, ama güzel balık aldım diyor, bende biz övünçle düşünüyoruz işlerden fırsat olursa sizde gelin dedim, görüşmek üzere, Selâmlar... işleriniz yarın rast gitsin inşallah...:D

13. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Övünç kardeşim Allah tamamına erdirsin tebrik ederim.

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim recep abi birazdan yola çıkıcaz inşallah..

15. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    valla yakınmış sizinde,bak buna sevindim ortak nokta balık olunca gerisi kolay geliyor nasıl birşey bu balık hastalığı çözemedim :)
    o zaman iyiki yakalanmışız bu balık sevdasına :)
    birazdan çıkıcaz yola inşallah atlatalım hayırlısıyla akşam görüşürüz forumda selamlar..

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Övünç kardeşim tebrikler, Allah tamamına erdirsin.Şimdiden mutluluklar diliyorum, herşey gönlünce olsun:)

17. Ergin Yiğit

Ergin Yiğit Ergin

En İyi Avı:
    5 kg Sazan
    herkese merhaba ben yeni katıldım biraz acemiyim kusura bakmayın

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Gittik geldik hayırlısı ile, güzel bir gündü..! :D Yalnız benim giderken pek keyfim yoktu orada ve dönüşte iyice yamuldum, bir hapşırık, bir nezle, gözler zor açılıyor, inşallah yarına bir şey kalmazda marina falan bir yerlere takılırız artık, Çok güzel balık haberleri aldım ama meraya giremeyiz, orada olanlara bile yasakmış, her tarafta kameralar varmış, bahsettiğim yer pendik tersanesi, suyun içinde aşağı yukarı 30 cm çapında karagözler cirit atıyormuş, karagözlerin midyelerini yediğini rahatlıkla görebiliyorsun dediler, dediğim kişi zıpkınla çaktırmadan vurabilirdim ama temmuzda emekli olacağım işi sakata sokmayalım dedi, pendik sahilinde midyeyle mantarlı düzenekle 2 eşkine almış 25 cm falan var heralde tarifine göre.. geçende sandalla 2-3 kişi fileto çıkacak büyüklükte 1o kg.mezgit almışlar, oralardada kıyıdan hep küçük kraça çıkıyormuş, kalabalıktan fazla konuşamadık, benden haberler böyle, bizim körfezdede iri mezgit varmış haberin olsun... :) görüşmek üzere, Selâmlar... :thumb: mrsparkle

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim İsa abi her şey yolunda gitti inşallah devamıda hayırlı olur..
    bu arada kartal sahil,dragos maltepe gözüm hep avlak arayışlarındaydı yol boyunca :)
    çok olta atan vardı sahilde hafta sonu diye epey kalabalıktı gördüğüm kadarıyla..

20. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    geçmiş olsun abi..
    ah be o karagözleri kovalamak vardı ama yapacak bişey yok hayvanlarda biliyor nerde takılacaklarını hayret yahu :)
    bu hafta arası birgün yaparız bişeyler artık,mezgitide özledim ama olabilir hele iri iri geliyorsa daha da keyifli olur..