İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evet bende mezgiti özledim, açıkta varmış diye duydum, sahi bizi ist.la mezgit (sandal.) org.na çağıracaklardı ne oldu ses seda yok... ;) Neyse önemli değil, orada mezgit yoktur, belkide başlamamıştır daha... ;) :rolleyes: Ben terlemeye, burun silmeye, hapşırmaya devam ediyorum, biraz ne var ne yok bakayım, tekrar uzanacağım... Görüşmek üzere Selâmlar... :D mrsparkle

2. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    Gümüşhane Özkürtün Barajı Alabalık Avımız

sevgili kocaelili dostlar tatil amacıyla geldiğim yerlerde de boş durmuyorum .Dün akşam tuttuğumuz 13 adet alabalıkları kızartıp yemek üzerereyiz.Sizlerle paylaşmak istedim.herkese saygılar

3. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    aates2001 bereketli olsun yapılırmı bu şimdi yaaaa peçete varmııı? :)

4. barbarossa78

barbarossa78 Muhammed BİLİR

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2060 CARISMA 390CM ALBASTAR 2330 CARP 390CM
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vİ -- 4000Vİ --- OKUMA TRİO 30
    En İyi Avı:
    Yayın 60 kg civarı
    Ahmet hocam bu senin yaptığını Çorumlular bile yapmaz be. Biz de burda bekliyoruz Ahmet gelecek de balığa gideceğiz diye. Neyse afiyet olsun bakalım ben bunun hesabını sorarım sana, geldiğinde...mrsparkle

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    vallahi canım çok çekti yahu :)
    afiyet olsun bakalım..

6. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    tüm sayfa sakinlerine selamlar..
    yarın 16 30 dan hava kararana kadar çayırköyde at çek denemeleri yapıcam işyerimden iki arkadaşımda eşlik edecek gelmek isteyenler varsa buyursun gelsin..
    sonra trofelerin resimlerini dizince sitem etmeyin :)

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Bizde sende buralarda haber bekliyoruz ne zaman balığa gideceğiz diye, sende oralarda alabalık kovalıyorsun demek...! kızdım şimdi...:mad: ;) :D Afiyet olsun...:hungry: Ne zaman dönüyorsun kısmetse..? idk istavritlar, iri mezgitler bizi bekliyor ona göre...;) mrsparkle

Çorumlular yapmaz ama ahmet yapar diyossssun yani... :D Hesabı sorarken bizede haber verde beraber soralım, tek başına hesap sormanın tadı olmaz... Sen ne yaptın, işleri kolayladınmı..? bittimi seminerler falan..? mrsparkle ;)

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Aleyküm Selâmlar...:D
    Hadi kolay gelsin, sen yeterki trofeleri tut bırakma... :D Resimleride buraya koy görelim bakalım, bazıları gibi buzluktan çıkarıpta buzlu balıklara poz verdirme sakın...;) Selamlar... :laughing: :laughing:

9. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    teşekkürler arkadaşlar.dünkü alabalık avından sonra tuttuğum istavritlere balık tutmak diyemedim.ilk defa alabalık avı yaptım.burada balık tutan bir arkadaşa denk gelince hemen baraj gölüne geçtik.sistem gece yemli istavrit avı gibi pek farkı yok anlayacağınız.ama balığın gelişi gölde çırpınışı zıplaması çok güzel ve çok farklı bir zevk.

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm arkadaşlar:)

Ahmet hocam valla show yapmışsınız tebrikler, daha iyileride nasip olsun.:thumb:
    Alabalıkları tuttuğunuz takımlar ve genel olarak hangi bölgeden avlandığınızı söyleyebilirmisiniz:)

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selâm... :)
    Keyifler iyidir umarım, sandal sefalarına ara verdiniz galiba... :)

12. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    abi burda çok basit bir sistem ile avlanılıyor.burası Gümüşhane Özkürtün baraj gölü oluyor.sistem tek iğneli şamandıralı takım. yem olarak poğaçayı hamur haline getiriyorlar.gece avlanıyorsun bu sistemde.bolca ışık fener lazım, kafa feneri şart.

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Çok şükür bir yaramazlık yok, her tarafı kıraça basınca istavrit avlarına ve sandal işine ara verdik.Ayrıca burda mezgitten eserde yok..
    Çok ilginç, demek ki bölgesel olarak av şekilleride oldukça farklılık gösterebiliyormuş.
    Ahmet hocam, alabalık tekrar tutarsan tavada değilde, salamura asma yaprağında mangalda tavsiye ederim,gerçekten böyle bir lezzet yok.:hungry: Ayrıntılı tarifi, yapacağında verebilirim;)

14. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    tavsiyeni dikkate alacağım İsa Abi.ama artık bir daha ne zaman alabalık yakalamak nasip olur bilemiyorum.cuma günü Gölcük'e dönüş yapacağım. dönmeden giderde tutarsak tavsiyelerini kesinlikle uygulayacağım.balıkları mecburen tavada iken fotoladım çünkü gece foto çekme fırsatımız olmadı. ağzınızı sulandırmak istemezdim.:hungry:

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Cuma dönüş yapacağına göre, c.tesi ve pazar ne yapmayı düşünüyorsunuz...!? ;)

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İyi olmanıza sevindim... :) ben pazar akşamından beri evde yuvarlanıp duruyorum, keyfim yok, buralardaki durumlarıda pek bilmiyorum, ama açıkta istavritler iyi diyorlar, birde iri mezgit duyuyorum ama bilemiyorum artık şöyle hafta sonu ayaklanıp dışarı çıkarsam ne var ne yok anlarız artık... :) Ama pendikte sandallan çok güzel mezgit alındığını biliyorum, fleto çıkarılacak gibi yani, sizin orada neden yok anlayamadım, neyse, olmazsa siz buralara gelirsiniz sizin orada yoksa... :D Görüşmek Üzere Selâmlar, Allah cc emanet ol... :thumb: mrsparkle

17. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dün akşamki mera ziyaretimde 2 kilo kadar istavrit alabildim çapari ile gece yemli çok verimsizdi,canlı teke ile eşkinada denedim ama sonuç yoktu..
    dün akşam avda eşlik eden bir abimiz 1 hafta önce 4 adet lüfer almış taze istavrit fletosu ile keşke haber verseydin dedim kızdım bir dahakine inşallah dedik bakalım :)
    zaman zaman kısa periyotlarda lüfer alındığından bahsetti bana biraz daha zamanı varmış asıl verimli dönem için..
    avlakta her zaman gözüme kestirip burdan denesekmi acaba dediğim bir mekan olduğunu öğrenince çok çok pişman oldum gidip oralardan denemediğime..
    ama sakın sormayın çünkü bir sır kızmazsınız umarım saygılar :)
    birde güzel bir barajımızdan 4,5 kiloluk bir yayın almış yakın zamanda ve sayısız çaylama almış ilk fırsatta gidip tecrübe edicem inşallah..
    benden haberler şimdilik bu kadar selamlar sevgiler..

18. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Çayırköyde bişiler yapabildinmi Övünç?

19. karakuş_34

karakuş_34 yasin

sevgili kardeşim bende gümüşhaneliyim ve orayı çok iyi bilirim bizim oralarda eger balık avlayacaksan gece bol ışıkta avlayacaksın.bak bir sistem söyleyeyim sana onu yap.gece suya kuvvetli bir ışık vur ve hızlı hızlı saga sola uzun mesafelerle oynat gör bak ondan sonra ne oluyor ütün balıklar suyun üstüne çıkar hemde kıyılara kadar vurur o zaman kepçen varsa ve sağlam bir kepçe ise ani daldırmalarla kepce dolusu balık alırsın şimdiden sana rast gele diyorum.not mümkün oldukca kalabalı gidin geceleri can güvenliğiniz açısından

20. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sevgili Yasin önerdiğiniz avlanma şekli pek amatörce gelmedi bana saygılar.