Erhan abi, tebrikler almışsın tavalıkları:thumb: Afiyet olsun:hungry: Yemli avı keyiflidir, balık boyları ne durumda, birde balıklardan havyar çıktımı Geçen benim tutuğum istavritlerden havyar çıkınca canım çok sıkıldı ama bölgeler arası farklılık gösterebilir
Bende şimdi marinadan geldim, ama pek keyifli balık yapmadı, poyraz vardı ondanmı bilemiyorum artık. Teşekkürler... Evet dediğin keyifli oluyor onları daha yemedim, akşama misafir gelecek istavrit yemeye çağırdım nasipse, o şekilde halledeceğiz... boylar ufak biraz daha iricede gelebiliyor, havyar genelde çıkıyor küçücüklerde bile... Bu sene sular ısınmadı sanırım balık boy atıp, yumurtasını daha dökemedi, havyarı bilmem ama, genelde heryerde aynı boy sıkıntısı var..! görüşmek üzere, Selâmlar...
selamun aleyküm hayırlı ramazanlar bütün izmitli arkadaslara abilere kardeşlere tanısak tanımasak herkese kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
Hayırlı Ranmazanlar... Ne zaman çıkıyorki..! idk Ramazan geldi diye, forumlarada oruç tutturuyorlar heralde...! Pek sizdende cevap gelmiyor, kendi muhabbetinizden bizimkileri göremiyorsunuz heralde... Selâmlar... mrsparkle
Merhaba Erhan abi, umarım iyisindir Bu aralar İzmitte çok muhabbet yok ki görelim abi, malum üzücü olaydan dolayıda fazla girilemedi.Hayırlısı herşeyin ilacı zamandır, yapılan av ve gelen raporlardan sonra yine renklenir buralar mrsparkle
Ben Ramazan mesajından bahsetmiştim sizin oradada aynısını yazmıştım..! ama gören olmadı demekki...! bizimkini görmeniz çokda önemli değil zaten..! Sen burada tavalıkları almışsın falan demişsinde bende san acevap yazmıştım onada usulende olsa bir cevap alamadım... Neyse çok önemli değil...! Hayırlı Ramazanlar... :thumb: mrsparkle
Herkes Ramazanla ilgili bir şeyler yazdı, tebriğimizide yazmışız, daha ne yazmamız lazım anlamadım Ya tamam Erhan abi nasıl biliyorsan öyle yap, ne diyeyim kiidk Hayırlı Ramazanlar, hepiniz Allaha emanet olun...
Senin sözlerine karşı söyledim.. sinirlenmene gerek yoktu... Herkez bildiği gibi yapıyor zaten... Hayırlı ramazanlar... Sende Allaha emanet ol... mrsparkle
Selamın Aleyküm tüm dostlar kardeşler ve abilerim.. Hayırlı ve bereketli ramazanlar dilerim herkese..
Aleyküm selam Övünç, sanada hayırlı Ramazanlar kardeşim Daha iyisindir inşallah, toparlanabildiniz mi biraz daha
Ve Aleyküm Selâm Övünç... Nasılsın inşallah daha iyicesindir... Sanada hayırlı bereketli Ramamazanlar dilerim... Allah cc emanet ol...