gitmeye karar verince bir alo deyin uyarsa gelmeye çalışırız, niyet daha çok görüşmek, muhabbet... tabi sizcede bir sakıncası yoksa... Görüşmek dileğiyle selâmlar, sahi eşkinaları muhammet hoca görüştüğümüz akşamki aynı meradanı almış.... :thumb: mrsparkle
Cümleten selamun aleyküm, hayırlı akşamlar İzmitli dostlar Muhammed hocam, tebrikler çok güzel avlara imza atmışsınız yine, daha nice keyifli ve güzel avlar dilerim:thumb:
erhan abi bu akşam için bir av planı var gibi bir aksilik çıkmazsa. özelden yazdım. deteyları ahmet hocayla konuşursunuz. teşekkürler isa abi.
öncelikle herkese hayırlı cumalar ve selamlar.. iki haftadır hastanedeki koşturmaca malesef dün sona erdi ve ananemi kaybettik.. bugün öğlende fevziye camisinden kaldırıcaz cenazemizi.. beni telefonla arayan ve mesajla destek olan emrah kardeşim,erhan abi,zait abi,recep abi,isa abi,yusuf,fatih ve ismi aklıma gelmeyen tüm dostlarımdan ve abilerimden Allah razı olsun Allah sağlıklı ömürler nasip etsin hepinize.. böyle zamanlarda en ufak bir mesaj,telefon bile insanı mutlu ediyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah'a emanet olun saolun..
Övünç kardeşim başınız sağolsun,ALLAH (cc) merhuma rahmet kalanlara sabır ihsan etsin.Yapabilecegimiz bişey varsa çekinmeden söyleyebilirsin.
Övünç, ne diyebilirim bilemiyorum, acını ve üzüntünü paylaşır, geride kalan sevdiklerine sabırlar dilerim... Allah cc yattığı yerde rahat ettirsin demekten başkada birşey diyemiyorum... keşke haberim olsaydı, cenazeye katılmak isterdim. Sen sağol biz birşey yapamadıkki...! Allah cc emanet ol... Allah cc yar ve yardımcın olsun....
Övünç kardeşim başın sağolsun, Allah cc rahmet eylesin Ruhuna bir Fatiha okumaktan başka elimizde bir şey gelmiyor malesef.. Allah cc ailene sabırlar ve güzel ömürler versin. İnna lillahi ve inne ileyhi raciun... (Allahtan geldik ve yine ona döndürüleceğiz.) Her nefs ölümü tadacaktır... (Ayeti Kerime)