Sendende Allah cc razı olsun, hastanın durumu nasıl...? iyiye gidiyormu..? Allah cc acil şifalar versin... Selâmlar...
abi şu an daha iyi ama yaşlı olunca doktorda pek net konuşamıyor bakalım ne olacak,şu an için kanama durdu inşallah iyiye gider.. çok saol..
Övünç kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.yapabileceğim bişi varsa hazırım kardeşim saygılar.
Geçmiş olsun övünç ,durumlar nasıl? kan yada başka bişeye ihtiyacınız varsa seve seve yardımcı olurum.ALLAH (cc) sabır versin.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Kısmetse bu hafta sonu kefken tarafına gideceğim, Ramazandan önce deniz sezonunu açmak için son fırsatlar, tabiki balık durumunada bakacağız inşallah reeling
Bu ne alıganlık abi. turna için evet org. dedim ama daha siftah yok.Balık olmadıktan sonra keyfi olmaz diye ses çıkarmıyorum. Org. yaparız tabi ki ama iş,düğün vs. yoğunluğundan bahsettim. Pazara bir şeyler yapalım dedim.Eğer tabi sizler içinde uygun olur,bir aksilik çıkmazsa.
Övünç nasılsın, hastanın durumu nasıl...? bende saat 03.00 gibi marinadan geldim balıktan 2 tavalık aldım güzel yemli ve akşam üstü çapari yapıyordu ama tabiki biraz küçük... Selâmlar...
Gecikmiş Eşkina Raporu Herkese selamlar. uzun zamandır rapor yazamıyordum çünkü gittiğimiz son 3-4 avda istavritten başka bir şey çıkmıyordu. gerçi çok iyi boyda (eşek istavriti denilecek kadar 25-30 cm civarında) olanları da vardı ve her av başına 3-4 kilo kadar balık tutuk, ancak sonuçta istavrit diyerek yazma gereği duymadım. Geçen hafta 1 temmmuzdan itibaren tatile girince balığa daha sık gitme fırsatı buluruz diye sevinirken bu kez de düğün, nişan, sünnet trafiğine takıldık. Arada fırsat buldukça balığa kaçıyorum. İlk olarak önceki hafta gelen istavritler ve 600 gram dan biraz fazla eşkinanın resimleri Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bunlar da 5 temmuz perşembe gecessi yakaladığım 11 eşkinadan kovaya attığım 3 tanesinin resmi. en baştaki 1,5 kg civarında. Toplamda 3 kilo civarı. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Muhammet tebrikler harika avlar yapmışsın devamlarını dilerim eşkinaların taşlarını almayı unutma sakın saygılar
Teşekkürler abi. Hepimize daha iyilerini yakalamak nasip olur inşallah. Taşları almadım, ama bundan sonrakileri ayırıp saklarım.
Muhammed hoca güzel avların için öncelikle tebrikler... Bu balıklar beraber görüştüğümüz meradanmı alındı acaba, ahmet hocayla berabermiydiniz, bayadır sesi çıkmıyor, bizde sizden haber bekliyoruz balığa gidiyoruz diye, ama sizden ses seda yok, görüşmek üzere Selâmlar...
Bugün çıktığımız motorla çapari avından kısmetimize düşen 3 kg istavrit ve bir iki mezgitle evin yolunu tuttuk... kısmet yarın akşama, yemli şeytan oltasında diyelim....
tebrikler Muhammed Hocam.Sonunda aradığın eşkinaları buldun.Daha seni o meradan başka bir yere götürmek mümkün değil. Erhan abi Muhammed Hocamın bu avlarında ben yoktum.Ben daha da yoğunum Muhammed e göre.Fazla çıkamadık ava.Her hafta sonu düğün,nişan tantanası var.Memlekete gittim geldim.Sonra Trabzon ve Gümüşhaneye gittim. Ama orda da boş durmadım alabalık avına götürdüler sağolsunlar.Çok zevkliydi. Bu hafta sonu yine düğün var.Memleketten misafirlerim geliyor.Anlayacağın ben bu aralar pek balığa çıkamam.Muhammed Hocamı istemeye istemeye yalnız bırakıyorum mecburen.
Ahmet hoca leyleği havada gördüğünü biliyorum... arada bir boşluk yakalada hep birlikte olta sallayalım.... Muhammed hoca yalnız avlanmayı seviyor demekki... idk yoksa onu yalnız bırakmamaya çalışırdık... anıtın oradan akşam üstü, hava karardıktan sonra yemli istavrit yapıyormu..? bilgin varmı..? gezmeye gelirken oltalarıda almayı düşünüyorumda.... Selâmlar... mrsparkle
abi anıtın oraya hiç gidip bakmadım.gündüz çapari ile alanlar vardı ama gece bakmadım hiç.bu akşam düğün var kavaklıda senin için gidip bakarım ama.avlanan var mı diye.haber veririm sana.görüşürüz abi. abi bizim avlanma işi genelde birden bire oluyor önceden planlanarak olmadığı için sağımız solumuz belli olmuyor.plan yapıyoruz gidelim diye gidemeyince kursağımızda kalıyor o yüzden plansız daha iyi oluyor.