arkadaşlar yanlış olursa kusura bakmazsınız umarım ilk defa fotoğraf ekliyorum. cuma akşam üstü izmit yuvacık barajına gittim. sabaha kadar uyudum orda ohhhh. oltalarda tık yok tabi yine. artık toplayımda gideyim dedim aaaa birde bakarım oltanın birinde zil yok yere düşmüş. bir kiloluk bir sazan yapmış bu işi . sezonun ilk balığı benim için. paylaşmak istedim.
Merhaba, güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler Konu başlığının ne olmasını istediğinizi yazarsanız değiştirebiliriz Sevgiler,
merhaba yılmaz, yakışıklı bir balık tutmuşsun, tebrikler daha iyileri nasip olur inşallah. fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla göl çok güzel. derinlik açısındanda ideal, dibi kum gibi gözüküyor buradan, bence önümüzdeki aylarda çok daha iri sazanlar tutacağından eminim. göl benim çok hoşuma gitti. rastgele....
Rastgele hemsehrim. Kismetse 1 ay sonra bende olta aticam oraya umarim gelene dek balik kalir ayrica bir sey sorucam kaptan. Turna yada Levrek cikiyormu?
slm hemşerim gölde sazan çeşitlerinden başka balık yok. ama temizlik ve derinlik açısından çok iyi olduğunu söyleye bilirim . o yüzden balıklarda çok lezzetli oluyor. beklerim.
usta bende yuvacık barajına balığa geleceğim gelmeden tam olarak yanıma neler alayım kanca kurşun kaçlık olsun küspe takacakmıyız yem olarak hamurmu yoksa mısırmı takacağız cevap bekliyorum rastgele
Avınız daim olsun Kardeş bence pek cevap bekleme 4 yıl önce açılmış bir konu.. PEk cevap geleceğini sanmıyorum Konu sahibine ö.m. ile ulaşırsan daha çabuk cevap alacağın kanaatindeyim... Saygılar...