tamam bu iş zevk ve bütçe işi ama ben olayı söyle bağlıyım o zaman... bende biraz malzeme alma sorunu vardı..her ilginç gelen malzemeyi alır,hafta sonları balık malzeme satıcılarına mutlak uğrardım.evde yer kalmaz ve kullanmadığım halde elimde bir ton malzeme hazır vaziyette dururdu.balığa gitmek için saatler öncesinden liste hazırlanır tek tek çantalara yerleştirilirdi.. peki ne olduda fikrim değişti.. bir gün bu işin içine girip balık malzemecisinde çalışınca kendimi objektif olarak görme fırsatım oldu.. boşa harcadığım paraları düşündükçe kendi kendime güldüm.. sonuç; evde bulunan malzemelerimin çoğundan kurtuldum,kendimi belli bir stilde uzmanlaşmaya adadım.. diğer bütün avlanma sekilleri için olan malzemeleri elimden çıkardım.. sadece atçek malzemesi bırakarak diğer tüm malzemeleri sattım veya arkadaşlara hediye ettim.. peki şimdi ; stella,stradic ve birkaç kaliteli kamış onun dısında 40 kadar sahte ve birkaç yardımcı ekipman harici başka hiç bir sey bırakmadım elimde.. neden stella kullandığıma gelince zengin falan olduğum için değil sadece bu işi zevk için ve severek yaptığım için.. hedefim nedir ; sadece kaliteli 2 makina ve 2 kamış sahibi olmak bana yeterli gelicektir. o yüzden biraz daha elden çıkarılacak malzeme var diye düşünüyorum..zaten artık kalabalığı sevmiyorum sadece kamışım ve sahte çantam bana yetiyor. sizde bu malzeme edinme hastalığından ve evdeki kalabalıktan bir nebzede kurtulmak istiyorsanız kendi avlanma stilinizi seçin.. en azından hastalığı yenemesenizde sınırlamış olursunuz...