Ahmet arkadaşım biz bu cesareti gostermezsek bu adamların kanun manun taktıgı yok..Sahil guvenlik ilgilenmezse internetten sahil guvenligin sayfasına şikayet edebilirsiniz.Mutlaka geri donuyorlar..
hakan bey tbrk ederim yine duyarli ve bi o kadar da sinirli yapinizi guzell bisey icin kullanmissinizz.. . : = )
Tesekur ederim sevil abla Yalnız bir sorunum var.. İnciraltına haftada enaz iki kez giden birisi olarak balıkcıların intikam kokan bakışlarını heran hissediyorum Ama umurumda bile degil..Sahil guvenlikle olan diyalogumdan sonra yaklasmaya cesaret edemiyorlar.
İnan adamın bir kaçısı vardı görmen lazımdı.. Sahil güvenlikte gelince çolugu çocugu bırakıp koştum balıkcıların yanına .. Dedim ki İhbarı yapan benim ahan da teknenin goruntusu..Butun balıkcılar baktı tanımıyoruz dedi.. Sahil guvenlik gidince balıkcıların cemberi daraldı biri dedi ki. 'Tanıyorum ulen var mı diyecegin! ' Dedim yaklasmayın burayı su yolu yaparım.Hergun tepeniz de biterim.. Adamlar da bizi bir halt sandı bıraktı..
Madem duyarlıyız, bazılarını gerçeğe dönüştürüp, uygulayalım o zaman http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=479659#post479659
Yollamam mı hic Sevil abla coktaann gitti mail.. Bu turden herturlu olusumda seve seve gorev almak isterim.. Ölmek var dönmek yok.. Sonuna kadar mücadele..
Şimdi aldığım bir asparagası bildireyim Arkadaşlar İnciraltı tekneciler derneği sitemize üye olacaklarmış İzmir civarındaki tüm organizasyonlara katılacaklarmış.. hatta yanlarında 2 tane 10 kiloluk yağ tenekesi,1 el arabası kum,2 tarba çimento getirmişler.. Dediklerine göre süpriz yapacaklarmışş
Valla Erdal, eşimde benzer senaryolar uretiyor ..Her İnciraltına gidişimizde aman bulaşma kimseye diye tembihlemeden edemiyor.. Ama ben boyleyım..Bundan sonrada o kopru girişine ag atanları kameraya cektim ama birturlu yayınlamak nasip olmadı..
Ramazan abi vallaha tekneyi aldım.. HATTA!!!! Bu kovaladıgım adamla aramda 3 tekne var yani aynı barınaktayız... HATTA!!!!!! Adamla arkadaş olduk..Aslında iyi birisi ..Herkez tarafından sevilen birisi..birgün deniz yaşamıyla ilgili problemler hakkında sabaha kadar konustuk..Onun da ilginç fikirleri var.. Ama şunu gördüm..Yasak av yapan çook insan var vede herkez suçu başkalarına atıyor.. Trolcüler midyecilere,midyeciler aquadisçilere,onlar ag atanlara ..Yani anlayacagınız konu cok karmasık.. İnanın barınaga gidipte çozum için kafamı yormadıgım tek gun yok.. Ama kafamda bazı şeyler var.. Korfezi ancak ve ancak yapay resiflerle kurtarabiliriz..Buyuksehir Belediye Baskanı Aziz kocaoglu bu konularda baya duyarlı birisi..Onunla ilk fırsatta bu konu hakkında gorusmeye calısacagım..
Bu başlığı yeni gördüm.Başından sonuna da bir solukta okudum.Olayın başlangıcı ve bitişi harika.Hakan Bey sizi herkes gibi gösterdiğiniz duyarlılık adına tebrik ediyorum.Rastgele..
Ne kadar kötü bir durum onlardan bir kaç tane elime geçecek allah yarattı demem vur allah vur onlar da balıklara vur allah vur ediolar.
çok tebrik ederim sizi. bu hafta sonu bizim dernek başkanı mustafa abi (antepli) isimli balıkavı.net üyesi abimiz 2 tane kaçak avlanan yakalattı jandarmaya.