kaçan balık büyük olur :)

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında icemaster tarafından paylaşıldı.

1. icemaster

icemaster Hüseyin

turna için kurumaya başlamış çayda elimde 30m misina ucunda bir kaşık ile at çek yapıyorum. attım attım derken elimdeki misina birden gerildi. belli ki ucunda bir pehlivan diğer tarafında ben. başladık güreşmeye. bir o çekiyor bir ben. ve göründü bizim pehlivan. yaklaşık 50 cm lik bişey. benim o gün aceleyle attığım düğüm aklıma geldi birden. zorlamaya başladı sanki pehlivan bunu anladı mı ne? gerildi gerildi gerildi benim misina ve birden bir boşlama. 3 m önümden hızla geçti selamını da vererek ağzında kaşıkla bizim pehlivan. ben elimdeki boş misinayı toplarken pehlivanı düşündüm birden ne yapar ağzındaki kocaman kaşık ve 3 lü kancayla...

birkaç gün sonra bir arkadaşımın haberiyle biraz olsun rahatladım. bizim pehlivan bir başka oltayla kendini tavalara salmış :) ve ağzındaki kanca geldi bana tekrar yeni pehlivanlarla güreşmek için...

2. Her pehlivanın yoğurt yiyişi farklı demekki:D :D

3. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    olur böyle şeyler alışmak lazım;) neyse hayırlısı olsun birdahaki sefere nasipse
    :D

murat1969
    kocaeli

4. xorkox

xorkox Aziz Bülent Bayır

Favori Kamış:
    Yaylı Sazan Takımı
    En İyi Avı:
    Sazan,??
    Namık abi bende kasnağa sarılı misina ile ucunda sahte at çek yaptım hatta malzemeleri aldığım usta sağolsun bana küsbede vermişti denizde kullanmak için ::D acemilik işte

5. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Acemi malzemeci dedinizde aklıma geldi. Baraja gideceğiz ali 45 le bigün. Alide araba var o zaman bende yok. Ona dedik ki, git bize 1 kilo küspe al kalabalığız, yedekte olsun dedik. Ali 45 yarım saat sonra elinde bir çuvalla geldi. Kilosunun 0,30 ytl olduğunu görünce utanıp yarım çuval almış. Almışda nasıl küspe almış. İneklere yem diye verilen toz halindeki küspeden almış. Tabii biz gülmekten krize girdik. Hangi akılla bunu aldın deyincede verdiği cevap şu oldu. Nebileyim siz bunu barajın suyuna sepeleyip balıkları çekmek için yapacağınızı düşündüm. Çok balık çıksın diyede yarım çuval aldım diye cevap verdi. Ali45 den bir anıı. Paylaşmak istedim.

6. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    :D :D :D :D :D :D :D

Sende,, Ali'de ,, çooookk yaşayın emii...:D :D

7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    :D :D :D Yakın zamanda Ali ile karşılaşmanı tavsiye etmiyorum :D:D Bir dost :cool:

8. oz0735

oz0735 Özkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    28.2 kg sarıkuyruk(kuzu);4.7 kg levrek;1.5kg kofana;4.5 kg deniz turnası;2cm gümüş(alanya)
    bencede...:D

9. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Abi şaka de ne olur bunun şaka olduğunu söyle:D
    Ali45 abi ile sazan avı hayallerimi yıkma abiiiiii:D:D:D:D:D

10. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    yok arkadaşlar şaka falan değil gayet ciddiyim. Yaşanmış bi olaydır bu. Organizasyonda bilfiil kendisine anlattırabilirsiniz. Ama serdarcım o eski ali kalmadı artık. Tam erdi o artık. Rahat rahat git sen balığa onunla...

11. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sağol abi sağol :(
    Az evvel gitti yanımdan işe gidiyormuş, erken gitmem gerekiyor bugün dedi :D :D

12. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Bidaha dünyaya gelirsem devlet memuru olacağım zaten .ali45 i gördükçe kendimi salak hissediyorum.

13. icemaster

icemaster Hüseyin

memurluk ha :))

bi daha dünyaya gelirsem ben işsiz olacağım :D

14. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Oda güzelmiş icemaster ama eksikleri tamamlayalım. Babadan klma 10 tane ev olsun ki kiraya verip geçinelim. Kayın pederden kalma yazlık denize sıfır olsunki alacağımız tekneyi önüne bağlayalım değil mi. Böyle olursa işsiz kalamaya bende razıyım. :D :D :D

15. icemaster

icemaster Hüseyin

:)))9

hmm. güzel fikir. dur hemen yazayım bunları bi daha gelirsem dünyaya aklımda bulunsun diye :)