bugun isten erken cikmistim biraz siteye takilip sonrada aksam ustu baliga ciktim icimde pek fazla istek olmasada yine duramadim yerimde:)avlaga vardim biraz at cek yaptim tik yok ardindan 18 lik misine ile bir dip takimi hazirlayip yavru balik tutp canli sallamayi dusundum ve uyguladim aradan yaklasik bir saat gecti yine tik yok...eve gideyim felan derken benim solucan takili yavru balik takimi arka arkaya bi sallandi durdu...cekiyim bari takimi dedim ve kamisi elime aldim o ne yavru balik yosunlara dogru gidiyor kafayi cevirdim ve aciga aldim baligi yavas yavas kiyiya geldi bi baktim kadife kirmizi gozlerle bana bakiyor....hemen elimle yavasca sudan disari alip sizin icin bir kac fotografini alip geri saldim..hem sazan avi baslamamis oldugu vede diger arkadaslarimiza ornek olmak icin baligi geri geldigi yere gonderdim..... boy 45cm makine kamisinda metre cizelgesi var ordan olctum arkadaslar..tahminimce 2 kg uzeri idi tartma sansim yoktu.... herkezi yakala ve birak avciligina beklerim......:-)) [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]